Ude vådt, hjemme godt

… eller hvad man nu siger. Jeg er i hvert fald glad for at være hjemme igen, og så skinner solen og så kan dem der skal starte ferie nu, jo altid være lidt taknemmelige for, at vi andre tog lortevejret.

Jeg har så valgt at bruge denne solrige dag i min kælder. Jo, for der trænger til en oprydning. Nogen har måske set den, og ved at “oprydning” er en voldsom underdrivelse. Men det er nu engang hvad jeg vælger at kalde det, og det virker for mig. Jeg er nået rigtig langt i dag, og først til sidst kom jeg til at tænke på, at jeg burde have taget før billeder, for ingen vil tro på mig, når jeg om få dage fortæller hvor vildt der var i den kælder, før jeg ryddede op.

Ham manden jeg bor sammen med, har jo sit bord og sin gaming verden dernede, og nu er det meningen at jeg skal have et bord på den anden side af reolen, som deler rummet i to, og der skal jeg have mit krea-hejs, således at spisebordet i stuen ikke længere skal fungere som mit værelse i hverdagen. Jeg ville ønske jeg kunne få mit eget værelse, rigtigt. Det ville være fedt. Men nu må jeg være glad for mit bord, og det er jeg også. Det bliver rart at have et sted, hvor jeg kan rode i fred.

Der ud over påtænker jeg at afholde en ferieafslutningsgiveaway bonanza! Jeg vil simpelthen forære noget væk, som jeg fandt på et loppemarked i Ærøskøbing til 2 kr. og det udelukkende fordi, jeg allerede selv havde det i forvejen. Men til 2 kr. kunne jeg ikke lade det stå, og så skal en eller anden have glæde af det. Det bliver… måske i morgen. Eller på fredag. Jeg har stadig ferie, så I må ikke herse med mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Ude vådt, hjemme godt

  1. Christina skriver:

    Ja Julie – glæder mig til at se din kælder – og din loppeting! kram C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.