Uden for kontekst

Hej hej. Jeg er stadig træt, men ikke så meget som i går. Nu er hun holdt op med at brokke sig om natten og nøjes bare med at vågne og spise en milliard gange. Men hun er stille i mens og sover videre i god ro og orden. Så tak for små glæder, eller noget.

Jeg er dog træt nok til at tænke sære ting. Er der f.eks. nogen der kan huske, dengang på amager, hvor jeg var på barsel med Klara, og altid frygtede at blive overfaldet af sorte fnuller agtige baktusse-mænd, hver gang vi gik forbi statens seruminstitut? Ja. Nåmmen, man skulle nok have været der, for at gide grine af det.

Jeg har lånt og set en serie på dvd, der hedder Hornblower. Det handler om en mand der sejler på skibe for en del år siden, omkring Napoleon og noget krig med Frankrig osv, who cares – min pointe er, at i den forbindelse kom jeg til at tænke på, at HVIS jeg nogensinde skal være pornofilmskuespillerinde, så føler jeg klart at mit kunsternavn skal være Hottie Hornblower. Er det ikke genialt? Er lige før man er nødt til alvorligt at overveje en karriere i den branche, bare for at kunne bruge navnet!

Hottie Hornblower – skal du have et trut i hornet?

Ellers sker der ikke det helt store her på matriklen. Jeg vågnede op i går og bemærkede at mit søvnunderskud har sat sig i mit ansigt, som en form for dobbelthage og jeg tænker lidt, at det der med at børn bliver fede, hvis de ikke sover nok, det måske også gælder voksne? Det er i hvert fald påfaldende at efter 6 dage med for lidt søvn, har jeg pludselig fået dobbelthage??

Den slags ville aldrig ske for Hottie Hornblower, det er helt sikkert.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

26 Kommentarer til Uden for kontekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.