Usual suspects

Så er man tilbage i den daglige trummerum, med kunderne i butikken – the usual suspects. Den samme gamle mand, ved den samme gamle computer. Den samme skøre type, med de samme skøre spørgsmål. De samme søde børn, med de samme sjove påfund. Den samme gamle gæt-hvor-mange-chokoladeæg-i-en-krukke påskekonkurrence, med en dugfrisk vinder. Tænk, et barn på 11 år har gættet fuldstændig rigtigt. På decimaler nærmest, hvis man kunne dele chokoladeæg op i dem.

Åh, ja, og så er der det samme gamle problem med, hvem der dog nu skal spise alle de chokoladeæg efter konkurrencens afslutning… åh, det hårde, hårde liv som offentligt ansat. Men jeg tager byrden på mig, de bredeste hofter bærer det tungeste åg eller noget, jeg løfter i samlet flok og spiser alle æggene selv! I kan regne med mig! Jeres skattekroner er ikke spildte! Jeg bærer med smil min byrde.

Åh, men selv tak. I skal da ikke takke. Det var da så lidt. Manglede bare. Det er vel et kald, men lever vel for at tjene, ånder for at oplyse! En ægte ildsjæl brænder aldrig ud og spiser med civilcourage sine chokoladeæg! Uden at sætte fedtfingre i bøgerne.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Usual suspects

 1. line skriver:

  Av det lyder hårdt! Din stakkel….Gav gerne en hjælpende hånd hvis jeg var i nærheden….

 2. Lisbeth skriver:

  Glad for at høre, at I holder fanen højt hævet.
  Man har altid kunne regne med at du ofrer dig, når det gælder oplysning af masserne 🙂
  Savner jer og udsigten til havet!

 3. AB skriver:

  Af hjertet tak!

 4. Kirsten skriver:

  I henhold til facebook vil jeg tro, at der er nogle forældre, der er glade for, at præmien ikke var krukken med det halve tons klistret tysk mælechokolade. Jeg synes, det er stort af dig at påtage dig det umenneskelige ansvar, det er, at konsumere æggene.
  🙂 Kirsten – nu med blog?!!?????

 5. ulla skriver:

  Er så glad for at høre mine skattekroner bliver brugt ordenligt og jeg inddirekte er med til at mætte en mund:-) Fantastisk!!
  God for(d)nøjelse…

 6. julie skriver:

  Kirsten – hvad sker der for din nye blog? Hvorfor har du kun skrevet et indlæg, i 2005? Stiller du op til kommunalvalget??
  I andre – som sagt – det var så lidt. Jeg gør det igen til næste år.

 7. Marianne skriver:

  Ej sådan en konkurrence skal vi have på mit bibliotek næste påske (eller jul)! Og jeg melder mig jo straks til at spise resterne

 8. Julie skriver:

  Hver sin højtid, sit slik, Marianne. Man kan altid lave sådan en konkurrence. Ned i Netto efter en krukke og nogle poser med æg, nisser, bolcher, whatever! De har altid et eller andet. Folk elsker det – vi får altid 100vis af besvarelser.

 9. Kirsten skriver:

  Hahahaa
  Ja, jeg er så meget junibevægelse, eller hvad det nu er…. I hvert fald temmelig meget nybegynder 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.