Usual suspects

Så er man tilbage i den daglige trummerum, med kunderne i butikken – the usual suspects. Den samme gamle mand, ved den samme gamle computer. Den samme skøre type, med de samme skøre spørgsmål. De samme søde børn, med de samme sjove påfund. Den samme gamle gæt-hvor-mange-chokoladeæg-i-en-krukke påskekonkurrence, med en dugfrisk vinder. Tænk, et barn på 11 år har gættet fuldstændig rigtigt. På decimaler nærmest, hvis man kunne dele chokoladeæg op i dem.

Åh, ja, og så er der det samme gamle problem med, hvem der dog nu skal spise alle de chokoladeæg efter konkurrencens afslutning… åh, det hårde, hårde liv som offentligt ansat. Men jeg tager byrden på mig, de bredeste hofter bærer det tungeste åg eller noget, jeg løfter i samlet flok og spiser alle æggene selv! I kan regne med mig! Jeres skattekroner er ikke spildte! Jeg bærer med smil min byrde.

Åh, men selv tak. I skal da ikke takke. Det var da så lidt. Manglede bare. Det er vel et kald, men lever vel for at tjene, ånder for at oplyse! En ægte ildsjæl brænder aldrig ud og spiser med civilcourage sine chokoladeæg! Uden at sætte fedtfingre i bøgerne.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Usual suspects

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.