vaccination og brunch


Klara skal have sin 3 mdr's vaccination og bagefter tager vi til brunch med juni-siden i kbh. Hvis hun er frisk på det, altså…

Jeg har regnet lidt på noget. Klara blev jo født d. 7.7.03. Ifølge diverse fagfolks beregninger var det 10 dage over tiden. Men det er det i virkeligheden ikke!!
Min sidste menstruations første dag var d. 21.09.02. Ca. 14 dage senere holdt min søster en afskedsfest, fordi hun skulle rejse til mellemamerika i 6 mdr. Det var d. 5.10.
D. 6.10., om søndagen, tog jeg med vældige tømmermænd efter aftale ud til min nye kæreste, som jeg havde kendt i godt 4 mdr. på det tidspunkt. Han havde også tømmermænd, så vi valgte at tilbringe hele søndagen i sengen, hvor vi hyggede med morgenbrød og seriesøndag og den slags der nu sker, når man er ung og nyforelsket…
Sædceller kan jo overleve et stykke tid inden i en, så hvis vi nu antager at sådan en lille fætter har mødt mit æg dagen efter, d. 7.10.02. så er der jo faktisk gået PRÆCIS 9 mdr. indtil Klara blev født d. 7.7.03.
Det er da lidt en fantastisk tanke?!!!? Eller er det bare mig og min ammehjerne der kan begejstres over den slags? 🙂
Nå, afsted til lægen! opdatering vil følge!

Opdatering: Det gik fint ved lægen. Klara sagde ikke en lyd. Hun lignede en, der lå og tænkte "hvorfor ligger jeg her med bukserne nede om knæene??" (men har vi ikke alle tænkt det på et eller andet tidspunkt, hvis vi skal være helt ærlige…?) Jeg er dog opmærksom på, om der kommer en reaktion senere. Jeg håber bare hun sover hele aftenen. Og natten.

2. opdatering: kl. er nu 21.10 og klara har sovet siden kl. 16 ca. Det er helt utroligt. Jeg ved godt, det er pga vaccinen, men jeg skal være den første til at erkende, at jeg i høj grad nyder det! Det var lige, hvad jeg trængte til, sådan en masse timer i fred og ro… jeg tjekker dog om hun trækker vejret ca. hvert kvarter, så det skal nok ende med at min listen frem og tilbage vækker hende 🙂 Hun føles lun og tør på panden, så jeg tror ikke hun har feber. Håber ikke, det her vil afholde hende fra også at sove i nat!!!

3. opdatering: kl. er nu 23.09 og hun sover stadig! Flere af den slags vaccinationer, tak!!! Hun hostede lige før, men det var bare det. Hun sov videre… mine bryster gad ellers godt have hun vågnede snart… Jeg tror, jeg vil smutte ind ved siden af hende og sove nu. Hun må ligge i sengen i nat, så jeg kan høre, at hun lever 🙂 Måske vil lugten af mit bryst vække hende, så jeg kan slippe af med de her betonklodser.
Brunchen er et helt kapitel for sig, så den vil jeg skrive om, under morgendagens indlæg.
kh. julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.