Vær velkommen Herrens år

Og gid det nye må blive nemmere end det forgangne, indeholde en del flere nætter med søvn i mere end 4 timer, men også blive lige så spændende, sjovt, udfordrende og dejlig.

Men med Klara om benene, så kan det vist ikke andet.

I året der er gået har jeg lært meget om mig selv. Jeg har lært at jeg ikke er noget særligt tålmodigt menneske, og det troede jeg egentlig, jeg var. Jeg har lært, at jeg ikke fungerer særlig godt uden mindst 6 timers søvn i træk. Jeg har lært, at jeg er meget stærkere end jeg troede.

Jeg har set min datter udvikle sig fra baby til lille pige. Set hende lære at spise rigtig mad, kravle, gå, sige ord – set hende blive mere og mere selvstændig, og set hende kæmpe med hendes lyst til at fjerne sig fra moars skørter, samtidig med at den frihed skræmmer hende, og hun får anfald af voldsom morsyge. Dér har vi vist alle sammen været engang?

Jeg startede året hjemme på barsel, og med at miste det vikariat jeg havde før barslen. Men jeg var heldig – arbejdsløs akademiker passer mig ikke, og jeg fik et job samme dag som min barsel sluttede. Det har jeg endnu, men da det kun er deltid har jeg suppleret med nogen vikar timer et andet sted. Så jeg har faktisk to jobs.

Og nu er Klara sur, fordi jeg sidder her, så nu er den fornøjelse slut. Godt nytår til alle derude. Køkkenet dufter skønt her i Århus, og jeg skal have mine nye marc jacobs sko på 🙂 Det skal nok blive en fin aften.

julie

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Vær velkommen Herrens år

  1. Kristina skriver:

    Godt nytår søde Julie
    Knus
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.