Var det det?

Uha, det trækker da op til et eller andet helt forkert ude i horisonten. Himlen er helt mørk. Forkert, forkert, forkert!

Vi har været i gang med at bygge et legehus i haven hele dagen, og det er ikke færdigt endnu. Og nu har vi været nødt til at bære alle løsdele ind i garagen, for det ligner noget regn derude, langt borte.

Jeg tog min sidste vask ned, vindblæst og sol-lun og tog også lige den nye hængekøje ned – og da jeg stod der, fik jeg det ondeste forvarsel om hvad der kommer. Regn, skyer, gråvejr. Sommeren er slut, venner. Slut prut finale. Det må den bare ikke være… men hvad nu, hvis den er?

Hvad hvis det er sidste dag vi har været ude alle 4 hele dagen? Agnes og jeg har sovet på et tæppe under en parasol, og i hængekøjen, og de to andre har drønet rundt på chr.cykel og mini cykel. Hvad, hvis det er sidste dag, hvor Klara har rendt rundt commando-style i baghaven? Sidste dag med badebassin, sidste dag med sol, sidste dag med alting. ALTING. Jeg panikker, mand. Hvor er der en brun papirspose???? 

Det vi vil have, er DET her – idyl, mand, freakin´ IDYL! NÅ!

idyl 

(her morer Agnes sig over sin mors fede lår – selv om helt ærligt, hvem tror hun, hun er? Hvis der er nogen, der har fede lår i det her firma, så er det da vist hende…)

idyllisk

wow

Her prøvesover hun den nye brugte chr.cykel 

cykle 

zzzzzzzzzzzzz 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Var det det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.