Velkommen til 30erne

Velkommen til et nyt årti. En hel frisk start. 10 nye år, i en ny klub med nye regler. Trediverne. De nye tyvere.

Jeg havde en fantastisk fredag. Alt var næsten for perfekt og jeg var bare glad og tilfreds. Det føles rigtig fint at blive 30, synes jeg. Ingen kriser på den konto, men jeg har jo også alt det, jeg gerne vil have. Og jeg var faktisk aldrig særlig god til at være ung på den unge måde. Jeg drikker ikke særlig meget, jeg gider ikke rigtig gå i byen, jeg har aldrig haft selvtillid nok til at hore omkring og jeg har aldrig gidet at prøve at ryge, hverken hash eller cigaretter eller andet. Som I nok kan regne ud, var jeg derfor en ret stor nørd som teenager, og det endda selv om at DENGANG havde jeg ikke engang en computer endnu! Ak, ja, det er længe siden. Vi sad der i hulen, sammen med vores dinosaurer, og skrev alt ned i hånden.

Så jeg har altid glædet mig til at blive voksen. Til at have min egen familie, mit eget hjem, mit eget liv, hvor jeg selv satte reglerne for, hvad der var smart eller ej. Og der er jo ingen der ser skeptisk på en kvinde i 30erne, fordi hun har lidt mave og ikke gider drikke sig plakatstiv hver weekend, vel? Nu er det endelig forventet af mig, at jeg er som jeg altid har været hele mit liv. Sat. Og tilfreds med det. Nu er det endelig på sin plads, at jeg hellere vil have en gin og tonic og ikke kan lide øl. Sådan er vi kvinder i 30erne, ikke sandt? Vi bruger vores penge på smeg komfurer og pænt porcelæn og meget dyre sko, og ikke på at tømme h og m eller ikea. Jeg har det som om, jeg er kommet hjem.

Min fest var pragtfuld. Jeg var lidt for travl, men sådan er det når man er værtinden. Blande salat, hænge kulørte lamper op, finde ekstra stole, smalltalke med alle, følge sit barn på toilettet, holde velkomsttale, finde ekstra glas, irettesætte barn der kaster crocket kugle direkte i ansigtet på andet barn, overvåge dem der passer grillen, byde fade rundt, opdage at man næsten ikke selv nåede at få noget af mørbraden, finde ekstra stearinlys, sende onde blikke til partner som bare sidder og bæller øl, selv om aftalen er at HAN skal køre hjem, kværne 4 gin og tonics i rap, i forsøg på at overhale ham indenom, forhindre eget barn i at spise hel bakke jordbær alene til dessert, finde tæpper når mørket falder på, endelig sidde ned – nu med 15 kg sovende barn på skødet og sidst men ikke mindst – efterlade barnet, som overnatter i nye hus sammen med mormor og morfar, blive kørt hjem med høj musik fra det nye anlæg i bilen og sove så længe som til kl. 9.30! Det bliver da ikke meget bedre, vel?

Og rent gavemæssigt, har jeg simpelthen aldrig haft en bedre fødselsdag. Har fået alt hvad jeg ønskede mig! Fik GIGANTISK webergrill med sidebord af mine forældre. Den er også kandidatgave til stoffer og indflyttergave til os begge. Og enorm. Man kan jo grille mindre helstegt pattegris i den. Så fik jeg den der sex and the city box, 4 dybe tallerkener/skåle fra casalinga, 3 lækkerheds produkter fra Tromborg, den der brugte Depeche Mode billet, lidt kontanter, et smukt armbånd, en hortensia, noget undertøj fra Holly's (af mig selv), en lækker taske fra Bruuns Bazar, gavekort til matas, resten af Jasmin teen fra Den Røde Sofa og – dagens læser i skysovs – Lone fra Odense – har sendt mig en pose luksus chokolademandler! Wauw. Det synes jeg godt, I andre kunne lære noget af – lad os give Lone en hånd og et stort tak 🙂 Og tusind tak for alle de søde kommentarer og lykønskninger. Sådan en gammel sentimental tudemarie som mig, bliver virkelig glad for sådan noget.

Her er lidt stemningsbilleder af festbordet – tror alle er ude og spille crocket? Og dernæst af gavebordet – med closeup af maleriet af Klara.

festbordet

gavebordet

klara

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Velkommen til 30erne

 1. Lone skriver:

  Du er velkommen, men jeg havde jo lovet dig en overraskning 😉

 2. Bloggerella skriver:

  Et forsinket tillykke herfra! Må 30’erne bringe dig lykke og masser af lækre tasker og sko 😉
  Knus

 3. Kenneth skriver:

  Så 30erne er de nye 20ere? Det havde jeg da slet ikke overvejet og nu har jeg endda snart været i dem i 2 år 🙂
  På den anden side er alder ikke noget jeg går frygteligt meget op i … i hvert fald ikke endnu 😀

 4. Karen skriver:

  Hvem har malet klara? Det ligner bare på en prik – helt ned til uskyldigt-lumsk blik. Og tillykke med det – men det ER altså svært at sende gaver til ukendt adresse i amager/vanløse! (lissom!)

 5. Pernille skriver:

  Jamen julie… så lykkedes det.. Du kom ind i de voksnes rækker.. Livets sejeste årti (altså indtil man bliver 40 år – så er der nok et andet årti, der virker om muligt endnu mere tillokkende)
  Hjerteligt tillykke.
  Mange hilsner
  Pernille

 6. Julie skriver:

  Hej Susse – hvilke sko?

 7. Susse. skriver:

  Kan man købe de der sko ? på billedet ? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.