Verdens fedeste fest

Ninas bryllup var bare perfekt. Faktisk er jeg nået til den tanke nu, efter et par dage hvor jeg har fordøjet oplevelsen, at jeg muligvis slet ikke vil giftes, for INTET kan nogensinde toppe den fest! Alt andet vil være antiklimaks ved siden af 🙂
Solen brød igennem netop som vi ankom til den superfine romantiske kirke, midt i skoven. Gæsterne var glade og feststemte, kirken var smuk, bruden var endnu smukkere – KÆFT hvor er der nogen som bliver slanke af amning!! Og kjolen fremhævede det på flotteste vis.
Gommen var spændt og rørt, hans mor fældede sin første tåre længe før orglet gik i gang. Vielsen var fin, salmerne velvalgte, præstens tale inspirerende og den fremkaldte en enkelt tåre ved mig også. Efter vielsen blev erik døbt og han tog det i stiv arm. Synes vist det var meget sjovt med al det vandplaskeri.

Vi fik med det samme kørelejlighed tilbage til brudens forældres hus, og det var så festligt pyntet med flag hen over hele vejen. I haven stod et rigtig hyggeligt partytelt – ikke almindelig firkantet kedeligt, men sådan lidt kuplet og med gennemsigtige vægge, meget romantisk og pyntet med bøgegrene. Udenfor teltet stod små sandwicher og champagne og dér stod vi så og ventede på brudeparret. De kom gående det sidste stykke, hen over en eng bag huset, og da de kom inden for synsvidde begyndte en fyr at spille på sækkepipe for dem (gommen og hans familie er fra skotland) – det var meget smukt og stemningsfuldt.

Gæsterne var stadig glade og feststemte og man kunne snakke med mange, også fordi man kendte flere af dem fra polterarbenderne. Så satte vi os til bords. 5 runde borde, meget flot dækket med sølvtallerkener og fine bordkort som også illustrerede at det var en barnedåb. Meget uformelt og afslappet – jeg sad f.eks. i mellem brudens og gommens fædre. De var begge ret snakkesagelige så det var alletiders – den ene af dem talte temmelig skotsk, men det gik nu fint med at forstå ham – i hvert fald i starten. Den gode hvidvin gjorde det lidt vanskeligere som aftenen skred frem 🙂 Skotsk er nu en okay accent…

Hver 50. minutter skiftede brudeparret plads med to ved et af de andre borde, så i løbet af aftenen kom de rundt til alle borde og fik snakket med alle gæsterne. God ide synes jeg. Maden var overdådig lækker og rigelig. Forretten stod på bordene, men resten var buffet og det synes jeg er sådan en god ide. Så skal man ikke sidde der og vente i timevis 🙂
Festen var livlig, alle var så glade – jeg vil bruge et ord som kemi. der var en enormt god kemi. Selv de fulde gæster var ikke pinlige i traditionel forstand, men bare enormt festlige og underholdende.

Musikken var et kapitel for sig. En ung engelsk fyr spillede på guitar. Det lyder så tamt, men det var det bestemt ikke. Han var suveræn. En showmand. Han spillede alle de fede sange alle kender, klassikere, the beatles – den slags der er godt at danse til for alle generationer og som hele teltet sang med på af fulde hals. På det tidspunkt havde jeg så ondt i mine kæber af at grine og smile, men det var bare ikke til at få armene ned! Fantastisk aften!!!! Som gommens far sagde i sin tale – den aften var vi alle i familie 🙂
Efter 2½ times musik var musikeren færdig og så var der natmad. Pludselig begyndte man at kunne mærke nattekulden i teltet og jeg begyndte at tænke på Klara og lække fra de overspændte ammebryster – det var på tide at finde hjemad. Vi fik sendt brudeparret afsted og så tog vi en taxa mod byen sammen med ninas kusine. Dyrt ja, men jeg ville bare hjem, og hvor ofte gør man den slags? Ja, jeg har personlig aldrig taget en taxa så langt før og kl. 4 da jeg lå i min seng syntes jeg nu at pengene var godt givet ud.

Kvart over 4 da Klara så vågnede, troede jeg et kort øjeblik jeg skulle dø. Men hun fik noget overspændt bryst og så sov hun heldigvis 2 timer mere. Min søster, barnepigen, blev og sov på sofaen, så hun tog også Klara lidt søndag morgen. Jeg har ventet et par dage med at skrive om det hele, fordi jeg ikke vidste hvordan jeg skulle kunne formidle den utrolige stemning jeg oplevede til det bryllup. Alt var bare så perfekt. Brudeparret, gæsterne, talerne, maden, musikken – der var ikke noget som helst som kunne have været bedre! Og jeg ville skrive alle detaljer, for det er præcis sådan et bryllup jeg vil have 🙂 Sjovt, romantisk, afslappet og lykkeligt. Hvis det kan tages som indikation på, hvordan resten af det ægteskab vil forløbe, så kan du vist roligt glæde dig Nina 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.