Vind Schleich dyr

For længe siden lovede jeg at gøre opmærksom på en konkurrence. Den går ud på at dine børn laver en video med Schleich dyr og kan vinde endnu flere dyr!

Vi er meget store fans af de lækre dyr hjemme hos os, og vi er endnu ikke blevet for gamle. Da vi holdt påskeferie på Fyn blev de fundet frem igen og jeg forsøgte virkelig at få de børn til at lave en film og deltage i konkurrencen, men de baryler ville hellere lege. Med de store piger er det især hestene der hitter, men Agnes bruger stadig alle dyrene.

  

Og det er derfor jeg siger ja til at reklamere for den slags her. Det er virkelig en af de bedre investeringer vi har foretaget os, i løbet af de sidste 12 år med børn. Men lave en færdig video lykkedes det mig altså ikke at få dem til. Bedre held til dig – der kan vindes for 2000 kr. dyr og det er da alligevel en del.

Og det er en sjov konkurrence, hvis dine børn ellers er mere motiverede end mine. Du kan læse samtlige konkurrencebetingelser HER og så ved I jo nok, hvad I skal lave i weekenden. For konkurrencen slutter d. 20.4.

Det handler om at lave en stop motion video med dyrene, og du kan se en masse gode eksempler fra andre deltagere HER.

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.