Vinder af førstehjælp

Lige en hurtigt fredag aften lodtrækning herfra. Den heldige vinder af en førstehjælpspakke og en legeambulance er: Julie Lillegaard, som bl.a. skrev

Hun har desværre brugt alt for mange timer af sit lille liv på at gå til lægen med mellemørebetændelse og lungebetændelse, plus det løse – og så forfra igen. Så hun har oparbejdet en betydelig lægeskræk, som hun gør sit til at lege sig igennem.

Folk der har børn med mellemørebetændelser bør vinde alt i verden. Og ingen skal have lægeskræk. Så tillykke til jer. Og tusind tak til jer andre, fordi I gad være med.

Der kommer en give away mere i januar, hvis man skal tease for den slags. Og den bliver bare god. Virkelig. Som i – hvorfor kan jeg ikke snyde med navnene og  vinde den selv??? Det kan jeg ikke, fordi man skal et sted hen, og jeg kender ham der forærer noget væk og han ville vide, at jeg var mig og ikke en af jer. Ham narrer man ikke.

Ellers er det fredag her. Jeg har købt blomster til mig selv. Kristoffer har aktiveret min ene julegave og tændt for HBO på min iPad.

Og på søndag starter sæson 3 af Girls.

http://www.youtube.com/watch?v=MRtwqdQ6UdI

Yndlingsserie ever, sammen med New Girl.

Dette indlæg blev udgivet i Give away, Humor og tagget , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Vinder af førstehjælp

  1. julie lillegaard skriver:

    Hey! Det er jo mig! Sejt – tak. Bedst som vi er syge igen. Akkeja – vi kan vist godt bruge noget førstehjælp til at komme igennem vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.