Vinder af RawMakeUp

Det var overraskende bøvlet, men jeg har trukket lod ovre på random.org mellem alle jeres fine kommentarer. Det bøvlede bestod i, at jeg åbenbart ikke kan kopiere boksen med lodtrækningen og sætte den ind her. Det synes jeg ellers jeg har gjort før… men jeg kunne ikke nu. Så I må stole på mig, når jeg siger at vinderen blev nr. 14. For det gjorde den. Nr. 14 – Christine. Jeg sender dig en mail. Tillykke.

Og hvis der er nogen der vil finde mig og tæve mig for det, så kan de bare følge de små spor af død hud som mine hæle drysser af. På trods af at de egentlig mere har status af horn end af hård hud, ser det ud som om de der Baby Feet poser får has på dem! Meget overraskende. Og nu kan man følge mig rundt i biblioteket, som Hans og Grete, med små hvide flager.

Jeg skal spare jer for fotodokumentationen…

Til gengæld kan jeg fortælle, at næste indlæg bliver en fest. For dette er indlæg nr. 1.999 Og jeg har planlagt en stor overraskelse og en rigtig fest til indlæg nr. 2000. Lige om lidt. Her på kanalen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Vinder af RawMakeUp

 1. Christine skriver:

  Yay, hvis det er mig hihi

 2. Irene skriver:

  Ej det med de “nye fødder” det lyder næsten for godt til at være sandt!
  Hvor mange gange er der til i en pakke?
  Glæder mig til at se, hvad der skal ske i indlæg nr 2000.

 3. Irene skriver:

  ok, jeg afventer lige slutresultatet 🙂
  Hvor har du købt det?

 4. M skriver:

  I anledningen af dit indlæg nr. 2000 kan du lave en giveaway med alle dine spedalske hudflager? WOW! DET synes jeg selv lige var en ret god idé!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.