Vinder af romantisk bogpakke!

Tusind tak for de mange fine kommentarer til indlægget med bøger af Jojo Moyes. Det er dejligt, at så mange gerne vil vinde og læse. Det kan bibliotekaren lide. Og I ved, at hvis jeg var et forlag, så ville jeg ønske at give jer allesammen en stor præmie, eller i hvert fald en krammer. Men jeg kan kun trække en vinder, og det blev… < trommehvirvel /> Dea Wille! Dea´s hverdag har taget overhånd, men i kærlighedens navn vil hun læse disse bøger. Det er stort. Og så har jeg en hemmelig fantasi om, at Dea er i familie med Gunnar Wille, min barndoms helt. Men det er for så vidt sagen uvedkommende. Dea, hvis du læser dette, tillykke! Send mig din adr. på thejulesrules snabela gmail dot com, og så får du pakke fra forlaget.

Ellers foregår der det, at Agnes, min baby som jeg fødte for ganske få dage siden, fylder seks år i morgen. Tiden er tilsyneladende en besynderlig bøjelig størrelse, for jeg er som bekendt stadig 24, nu på 13. år og Agnes er altså lige blevet født.
Men nu fylder hun seks, og hun har to rokketænder og skal starte i skole. Og hun er så spændt på i morgen, at hun hele ugen har talt om den store sommerfugl i hendes mave, som gnaver. Og i dag i børnehaven spiste hun ingenting og oparbejdede en omgang balladefeber af bar forventningsfuldhed. Det gjorde hun også sidste år, så pædagogerne genkendte tegnene.

Klara har lavet fire gaver til hende, i håndarbejde og i Klub, og hun står også for den skattejagt der åbenbart skal afholdes lørdag, for de små venner. Jeg modtog i dag denne ordre:

20140220-203213.jpg
Kristoffer bager en lagkage og jeg bager boller og varmer kakao. Det bliver en fest!

20140220-203454.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Vinder af romantisk bogpakke!

  1. Jeanne Dideriksen skriver:

    Stort tillykke til Dea! Ja, ostekærlighed slår bare alt!

    Husker tydeligt da min store pige skulle i skole, hun var så spændt at hun gik og spændte ben for sig selv hele tiden. Det resulterede i mange blå mærker, og nogen frygtelige asfaltskys.
    Nu er det snart 2. baby ud af 3 stk. der skal sendes afsted – så den med tiden, den kender jeg alt for godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.