Vinderen af den mest populære give away nogensinde!!!!!!!!

Nå, men så gik der pludselig to uger. Hvem havde nu set det komme? Og jeg synes måske, jeg har givet folk tid nok til at være med, ovre i min lille loppe give away. Den var jo uTROligt populær, viste det sig. For at tingene kan være fair, var jeg dog først nødt til at sortere lidt i deltagerne. Jeg har derfor diskvalificeret min søster, fordi hun har ikke brug for at vinde den. Hun kan låne mit eget eksemplar. Jeg har også diskvalificeret Pia, fordi jeg ved hun aldrig får vævet noget som helst, og fordi hun antyder, at der skulle være noget forgjort i at bruge alt sin tid på at sværme for fiktive paranormale romanfigurer??? What?? Vi sender ikke præmier til andre planeter Pia, så indtil du vender tilbage til virkeligheden, kan du desværre ikke være med.

Så var der tre deltagere tilbage, og jeg bad lige før Klara sige et tal mellem 1 og 3. Det kan man godt forlange af en 8 årig.

Og hun valgte ….. ta-da-daaaaaaaa: NR. 3.

Som hun bagefter sagde “jeg kunne også have valgt nr. 2?!” og ja, det kunne hun. Det er ligesom vilkårerne i en lodtrækning. Men nu blev det nr. 3, Karoline med K, som har tænkt sig at væve en badeværelsesløber når hun nu går på barsel lige om lidt. Det synes jeg, vi skal holde hende fast på, og forlange fotodokumentation. Og ellers må hun sende bogen videre til den næste? Alle ved jo, at man bare sidder på sin flade og propper sig med fyldte chokolader, når man har barsel. Sådan et spædbarn passer jo nærmest sig selv. Er der ikke noget med, at de sover 25 timer i døgnet? Så på med vævevanten smukke Karoline! Vi forventer noget helt ud over det sædvanlige. Send mig din adr. på thejulesrules snabela gmail dot com, og så sender jeg dig en bog.

(Du er flyttet til DK ikke??)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Vinderen af den mest populære give away nogensinde!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.