Vinderen af den mest populære give away nogensinde!!!!!!!!

Nå, men så gik der pludselig to uger. Hvem havde nu set det komme? Og jeg synes måske, jeg har givet folk tid nok til at være med, ovre i min lille loppe give away. Den var jo uTROligt populær, viste det sig. For at tingene kan være fair, var jeg dog først nødt til at sortere lidt i deltagerne. Jeg har derfor diskvalificeret min søster, fordi hun har ikke brug for at vinde den. Hun kan låne mit eget eksemplar. Jeg har også diskvalificeret Pia, fordi jeg ved hun aldrig får vævet noget som helst, og fordi hun antyder, at der skulle være noget forgjort i at bruge alt sin tid på at sværme for fiktive paranormale romanfigurer??? What?? Vi sender ikke præmier til andre planeter Pia, så indtil du vender tilbage til virkeligheden, kan du desværre ikke være med.

Så var der tre deltagere tilbage, og jeg bad lige før Klara sige et tal mellem 1 og 3. Det kan man godt forlange af en 8 årig.

Og hun valgte ….. ta-da-daaaaaaaa: NR. 3.

Som hun bagefter sagde “jeg kunne også have valgt nr. 2?!” og ja, det kunne hun. Det er ligesom vilkårerne i en lodtrækning. Men nu blev det nr. 3, Karoline med K, som har tænkt sig at væve en badeværelsesløber når hun nu går på barsel lige om lidt. Det synes jeg, vi skal holde hende fast på, og forlange fotodokumentation. Og ellers må hun sende bogen videre til den næste? Alle ved jo, at man bare sidder på sin flade og propper sig med fyldte chokolader, når man har barsel. Sådan et spædbarn passer jo nærmest sig selv. Er der ikke noget med, at de sover 25 timer i døgnet? Så på med vævevanten smukke Karoline! Vi forventer noget helt ud over det sædvanlige. Send mig din adr. på thejulesrules snabela gmail dot com, og så sender jeg dig en bog.

(Du er flyttet til DK ikke??)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Vinderen af den mest populære give away nogensinde!!!!!!!!

 1. karoline-med-k skriver:

  Jo jeg er! Hurra, jeg glæder mig meget til at blive væverske anno 1973 🙂 Og man kan jo heller ikke fylde sig med chokolade, når man skal styre sådan en væv. Tak, tak, tak.

 2. Cecilie skriver:

  Ej nu får jeg det helt dårligt over ikke at have deltaget. Men tit (også når det feks er Robbie Williams billetter inkl. tur til Paris) tænker jeg, at der nok er andre der er mere vilde med Robbie/håndarbejdsbog end mig og så fortjener det også mere at vinde

  • Julie skriver:

   Sådan tænker et gavmildt menneske, Cecilie. Det skal du ikke have det dårligt over. Når der så en dag er noget du virkelig vil vinde, har du måske ophobet god karma nok til at slå til!

 3. Cecilie skriver:

  Hov! En helt anden ting er: Tak for at du fik mig til at læse Hungergames. Har været helt væk i den bog hele weekenden og mindre end et minut efter jeg havde færdiglæst den havde jeg downloaded den næste til Kindlen 🙂

 4. Marie skriver:

  Hey Jules…det har slek noget med giveaway’en at gøre – men er det ikke snart tid til at anmelde (en masse!!) bøger? LÆNGES sådan efter at læse en god bog (helst ikke krimi) og snart er det også tid til den årlige rejse over atlanten og du ved…ja, du plejer bare at anbefale gode bøger til mine flyveture 🙂 Blot det. Hej.

 5. Konen skriver:

  Hej Julie, du er blevet indstillet til optagelse i Den Hemmelige Bloggerloge http://mandenogkonen.blogspot.com/2011/08/sandelig-siger-jeg-jer.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.