Vintage kjoler

Vil bare lige anbefale, at folk som godt kan lide anderledes og flotte kjoler kigger ind i Ny Adelgade 3 (sidegade mellem Grønnegade og Kgs. Nytorv) enten torsdag eller fredag, mellem 12 og 19. Karin og Vintage de Luxe – soon to be Vintage Butterfly (og stoffer er i fuld gang med logo osv.) sælger ud af hele lageret der, nemlig. Så behøver man ikke tage helt ud til Sundbyvester Plads. Så alle jer der kunne lide den gule kjole, jeg viste billede af for nogen uger siden, I kan nu skaffe jer, jeres egen!

Der er kjoler i alle størrelser, selv smocksyede yndigheder til de små piger og også til os normale str. 42'er. Og det bedste af det hele – jeg får lov til at stå der en af eftermiddagene og lege sælger. Ved ikke endnu, hvilken en. Det kommer an på hvad tid jeg har fri de dage og det ved jeg ikke endnu, fordi jeg ikke kan finde ud af at lægge mit skema og ingen på mit nye arbejde er tilsyneladende en haj til regneark, så det kommer til at kræve lidt hovedbrud for mig, at få de 28 timer til at gå op, med hver 3. lørdag og fri hver tirsdag osv. Hader den slags regning.

Klara har endelig fået en tid ved ørelægen, på næste mandag, men jeg tror ikke de vil gøre noget ved hende. Hun har det fint og det løber ikke mere fra ørerne, så måske kan hun helt undvære det der dræn. HÅBE!

Ellers har hun og jeg nydt den sidste fridag sammen i denne omgang, men det har da også været en lang ferie, vi lige redede os dér. I dag har vi været i samtlige Netto'er i nærområdet, for at forsøge at skaffe den der prinsesse My Little Pony, som jo er hele to ting på en gang – pony og prinsesse – og den må hun bare eje! Men nu ser jeg lige i kataloget at årsagen til, at de ikke havde den nogen steder er, at den først er til salg fra torsdag. Typisk. Men så er der da håb endnu.

Kl. 16 skal vi ud og se på de to lejligheder. Jeg er meget spændt og har ikke kunnet sove de sidste 3 nætter, fordi jeg ligger og indretter og maler og køber drivhuse, inde i hovedet. Og planter pelargonier i altankasser, som skal hænge på min datters legehus. Men jeg lover at være rationel. Vi tænker, før vi køber. Skriver fordele og ulemper ned osv, og vi skal jo også lige have solgt den her og hvem ved, om vi overhovedet har råd, nu med ham der kandidaten som er på studiejob og mangler et 4 ugers projekt før han er helt færdig og faktisk ikke har mere su tilbage.

Nå. Må samle mod til dagens største udfordring. At køre toyota ind i midt middelalderby fuld af ensretninger, for at afhente Kandidaten på Carlsen. Og så til Vanløse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Vintage kjoler

 1. kriss skriver:

  Jeg kan godt lave regneark!
  Sig hvad du skal have lavet og jeg fikser det, vi kan mødes på msn senere hvis du vil.

 2. Julie skriver:

  Fedt, lad os mødes i aften så! Jeg skal bare have mit skema til at gå op – vil helst møde kl 10 hver dag og gå kl 15…

 3. kriss skriver:

  Altså ikk for noget, men jeg kan ikke se den der hest i Nettos online katalog! – sikker på den er der?
  Vi msn’s bare senere

 4. kriss skriver:

  Ved nærmere eftertanke – kan du ikke “bare” arbejde 6½ time de 4 dage om ugen og så 6 hver 3 lørdag – eller er det for nemt?, nå ja udover at det ødelægger din plan om at arbejde 10-15. En anden løsning er så 5 timer de 4 dage og 24 timer den der lørdag? – men vi snakker bare om det i aften så…

 5. maria skriver:

  Øv kan ikke de dage. Men tror jeg tager forbi “Den røde sofa” en dag.

 6. Suzy Q skriver:

  så sig dog noget om de lejligheder i Vanløse! 🙂

 7. Maiken skriver:

  Hej Julie.
  Jeg kender dig ikke, men via en søgning på google, blev jeg linket til denne her side ang vintage kjoler.. jeg skal snart til kbh og lede efter anderledes, ikke alt for dyre steder hvor jeg evt ku finde en fed kjole jeg ku bruge til bal. Tænkte på om den butik du snakkede om stadig var der og hver den ligger?

 8. julie skriver:

  Hej Maiken. Nej, Karin har desværre ikke sin butik længere. Men der findes masser af andre vintage kjole butikker i Kbh. F.eks. http://www.aok.dk/shopping/fn92-vintage eller http://www.aok.dk/shopping/retrosales-dk og her er henvisninger til flere http://www.visitcopenhagen.dk/turist/spise___drikke_og_shoppe/shopping/toej/vintage-_og_genbrugstoej Held og lykke med jagten!

 9. trine skriver:

  Her er en super artikel om vintage kjoler og vintage mere generelt… enjoy 🙂
  http://www.amine.dk/mode/ad9abe88f8be411c9ab6e4e89dea326e/Hvad_er_vintage_.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.