Vinterferie i billeder

En vinterferie med mange “førster”.

For første gang lavede jeg selv sushi. Hvem skulle have troet, at der ville gå så mange år før jeg kastede mig ud i det? Når jeg nu snart har investeret hele pensionen i købesushi. Men det var nemt og lækkert og vi gør det igen. Der blev også tilbage, så Klara kunne få et par crabstick ruller dagen efter. De ville også fungere godt som supplement i madkassen, så længe det ikke er rå fisk. Mine børn kan sagtens være kræsne, men sushi spiser de med stor fornøjelse begge to.

Og åh nej. Hader I ikke også bare når det sker? For mig var det her første gang, at en af dem fra MAD MAX flyttede ind på toilettet. Desværre var det ikke Mel Gibson.

Og så sendte min trofaste læser Umulie mig en hårbøjle for første gang. Den er hjemmelavet og vildt pæn.

 

Klara har straks taget den til sig og jeg måtte love hende, at hun må få den når jeg dør. Det kører vi ret meget med for tiden. Hun vil have alle mine ting når jeg dør. Også mine læbepomader og cremer og den slags der vil være ret harskt til den tid. Jeg prøver at forklare hende, at de nok ikke er så lækre om 70 år og at hun til den tid er voksen og kan købe sine egne. Hun vil hellere have mine.

Og så lige et af den der fra Mad Max, der fortærer et æble på farten. Hvad skal man også med øjne, når man har mund??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Vinterferie i billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.