Vis mig dit køleskab

Nå, men nu hvor jeg har et kamera, kan jeg endelig deltage i Mebbes leg med køleskabe.

Jeg må nok erkende, at mit køleskab har været mere spændende end det er for tiden. Da vi boede på amager havde vi et større køleskab, og det stod højere oppe og vi havde kun et barn, der oven i købet ikke var særlig pilfingret. 

Så dér havde jeg sådan nogle små magneter med ord om kærlighed, og dtet var ret sjovt at se hvad gæster fik skrevet efter fester, f.eks. Eller om ens mand havde efterladt et hemmeligt budskab.

Nu har jeg to børn, hvoraf et er ekstremt pilfingret, og jeg har kun et lille køleskab, der står alt for langt nede.

Så det ser sådan her ud

Det er pyntet med et magnetpuslespil med Peter Plys. Der mangler et par brikker. Tak, Agnes. Og så er der et billede af Klara, da den dag hun startede i børnehave. Det har siddet på hendes garderobe nede i Skatkisten, og vi fik det med da hun stoppede der. Det er sat fast med Cirkeline magneter som jeg scorede en håndfuld af på bogmessen 2009. De er ret søde. Og så er der et billede af Agnes, som de har taget nede i vuggestuen og som jeg købte til sommerfesten for 15 kr. Det er sat fast med to magneter som Klara har lavet. 

Og det er den detalje jeg vil vise. Min yndlingsmagnet. Og hold da op, hvor er de produktive på magnetfronten, nede i sådan en fritter.

Jeg vil gerne se køleskabene hos

M

takashimaya

Susy Q

– fordi har garanteret nogle mere informative nogen, end jeg har!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Vis mig dit køleskab

  1. DFO skriver:

    Jeg troede også man så ind i køleskabet?

  2. julie skriver:

    Pfff, det er sq endnu kedeligere. Det køleskab er tomt som et ondt år. Jeg forstår ikke, vi kan have to børn! Folk undrer sig altid over, at vi kan nøjes med sådan et lille et, men jo, saaaagtens. Måske er det positivt – måske er det fordi min mad altid er så frisklavet – og alle spiser op?

  3. Nina skriver:

    Jeg er vild med de der Cirkeline-magneter – hun er altså bare for kær!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.