Wauw-oplevelse og arbejdsløs…Det gik bare så godt i går, med den film!! Min søster kom godt nok først 11.15, så jeg havde lige et kvarter til at lire hele mor-remsen af; "husk nu dit og husk nu dat og hue på og varm trøje og mælk i skabet og vand af glas og tøj af, hvis hysterisk osv osv" Så sprang vi på en bus og var der lige i tide til at købe en ordentlig spand popcorn og noget cola og så startede reklamerne. Klara sov, da vi tog afsted og hun sov lige til kl. 13 så hun modtog min søster med et kæmpe friskt smil og en fyldt ble, da hun endelig vågnede. 🙂
Det fik jeg besked om på lydløs sms, mens vi sad i biffen.
De første to timer strøg bare afsted!! Vanvittig flot lavet film og spændende også, selv om jeg har læst bøgerne så mange gange og kender historien. Så var der pause og jeg ringede hjem, og de hyggede sig bare.
Så startede filmen igen, og jeg fik en sms om, at nu gik de en tur – 6 min. senere kom der en om, at nu sov Klara igen 🙂

Resten af filmen strøg også afsted, med mig helt fremme i sædet og bidende i Stoffers hånd, så spændende var det! Det var virkelig en film, man følte helt ned i maven, og ikke bare så! Jeg fik chok og jeg kneb adskillige tårer, så det var en fantastisk oplevelse. Bagefter var jeg klar til at se den en gang til lige med det samme… 🙂
Men mine bryster mente noget andet – de ville hjem til Klara, for de var nu alene på 5. time! Så os ud i en bus og "hurtigt" hjem – vi nærmest løb op ad trappen 🙂 men standsede lige og lyttede uden for døren… der var HELT stille!
Min søster sagde, at det bare var gået så godt og der havde ingen scener været og ingen skrig og skrål. Hun vil gladeligt gøre det igen en anden gang! Og vi havde jo også rå-hygget os, så det var bare sådan en dejlig succes. Det er også rart at vide, at det kan lade sig gøre. Så kan vi jo godt tage på cafe eller i biffen en anden dag igen, når vi får brug for bare at være kærester. Det var virkelig en dejlig følelse – at sidde der i mørket og holde i hånd, ligesom i "gamle dage" :-))

Vel hjemme, så jeg den post der var kommet og der var et brev fra mit gamle arbejde. Jeg har ikke fået jobbet igen. Mit vikariat bliver ikke til en fast stilling.
Jeg havde jo egentlig heller ikke regnet med det, for de skal jo spare vildt meget på personale til næste år og jeg ville jo først kunne starte til maj… det er bare sådan en mærkelig følelse. Måske mest fordi de sendte sådan et upersonligt standard brev, som om jeg ikke har arbejdet sammen med dem de sidste to år… Jeg skal derop d. 30.12. til noget afskeds-reception, for vi er 3 vikarer der stopper, så de regner nok med at blive mere personlige dér?

Resten af torsdagen hyggede vi med min søster og spiste restemad fra i går og så Fargo i tv.

Fredag vil jeg ud og købe de sidste julegaver og om eftermiddagen skal vi ud med julegaver til min gudfar (giveren af den grimme bil…) og hans kæreste. Vi regner med at køre til Fyn lørdag, og det er nok meget godt, for nu snakker de jo om sne søndag – mandag. Ville det ikke være dejligt med en hvid jul?? 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.