Wax on – wax off

For nogle uger siden lovede jeg Anette ovre fra Beautyspace at teste noget voks for hende. Hun var passende imponeret af min fortid som Summer Beauty Ambassador og mente derfor, med rette, at jeg ville være den helt rigtige til en omgang produkttest.

Jeg modtog derfor “Roll on cire orientale”, en voks fra det franske mærke Acorelle. Den består af citron og cane sugar (sukkerrør?) og vand. Og det er 100 procent naturlige ingredienser, hvoraf de 91,5 procent er fra “organic farming”. Mit gæt er, at det er vandet der ikke er øko? Produktet er mærket med Ecocert mærket og bryster sig af at være god til delikat og følsom hud. Det skulle kunne holde i 3 uger, men det vil jo vise sig.

Man varmer først voksen op i et vandbad, eller mikroovn, hvis man er i besiddelse af den slags nymodens pjat, og så kan man rulle den på med det dertil indrettede rullehoved. Og rive det hele af igen med de medfølgende strips.

Jeg synes det var nemt nok at varme voksen op i flasken, men det var svært lige at finde den helt rette temperatur. Hvis den er for kold kan man ikke rulle den ud, og hvis den er for varm kan man ikke rigtig arbejde med den, fordi den bliver for flydende. Men det gik med lidt øvelse. 

Jeg har en forholdsvis høj smertetærskel, så jeg har ikke noget problem med at hive hår af med de der strips. Men hvis man er en sart lille blomst, vil man sikkert synes det gør mega nas.

Den dufter ikke af noget særligt synes jeg, og det er et klart plus. Man behøver ikke duftende ben. Konsistensen er meget rørsukker/melasse agtig. Lidt som sirup. Og samme brune farve. Noget klistret stads, men øvelse gør mester og ben nr. 2 blev pænere, nemmere og hurtigere overstået end ben nr. 1. Og rester, pletter og alt det man får på fingrene skylles nemt af med varmt vand.

Jeg ved så ikke, om det var min hjemmevoks-amatør agtige tilgang til produktet der er skyld i det, men det er som om den ikke har taget alle hårene med. Måske skal man lige give det en omgang til. De hår der er tilbage er dog få, og meget små og bløde, så det kan også være at det var dem der var for små til at strips´ene rigtig kunne få fat i dem?

Om jeg vil hjemmevokse frem over? Det tror jeg ikke. Det tager for lang tid i forhold til en skraber man lige hiver frem i badet, og det roder for meget med klistret voks og brugte strips når man har et badeværelse på 1 m2. Men er man vild med den voksede fornemmelse, så er det da klart billigere end hos kosmetologen og et meget lækkert og naturligt produkt. Der er ikke noget der lugter af kemi eller svir eller noget. Og benene er bløde og ser normale ud bagefter. Ingen røde plamager. 

Jeg gik lidt i panik sådan ca. halvvejs, fordi Agnes ligger og hoster og jeg synes pludselig jeg kunne høre små fødder på vej over køkkengulvet. Og det ville ikke have været nemt at genputte 2 årig med så klisterede ben. Så måske er det en fordel at vokse når man 1) har en mand hjemme, eller 2) er HELT alene hjemme.

voks 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Wax on – wax off

 1. Anette skriver:

  He, he. “Hjemmevoks” er altså også ALT for besværligt for mig. Og klinik for tidskrævende. Så skraberen er og bliver min “nødvendige ven”.
  Tænker lige om man, hvis lidt frisk, bare kan varme noget sirup fra køkkenskuffen i mikroovnen? Det skal vel bare kunne klistre, for at være effektivt?!

 2. Anette skriver:

  Stort smil…ikke mindst til Anette Ts varme sirup-løsning ;o)
  Og jeg havde vel ret, Julie? Ikke bare er du en passende test-person med din summer beauty ambassador-fortid, men vel nærmest et fremragende eksemplar af slagsen. Selv er jeg kun voks-tilhænger, hvis det foregår på klinik. For udfordringen er nemlig præcis, som du beskriver…nemlig den, at alle hår ikke kommer med (ikke hos mig i hvert fald – og ikke engang med strips). Derfor er min favorit blevet en hair-minimizing lotion fra øko-mærket Acorelle. Tak til test-ambasadøren herfra ;o) Anette

 3. Den lange neger skriver:

  …er det nu jeg skal fortælle at jeg har så sporadisk hårvækst på benene at det kun er nødvendigt at barbere dem hver 3-4 uge? :p
  Men derudover er jeg meget hysterisk med klistrede ting på min krop, så tvivler på jeg ville kunne li’ sådan noget voks 🙂

 4. pernille skriver:

  cane sugar = rørsukker

 5. kamilla harbo skriver:

  hvor køber ma n den? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.