X faktor

Det sjoveste ved at se x faktor er, at være på facebook samtidig. Og kommentere på tingenes udvikling.
Jeg kan afsløre, at der i min udvidede vennekreds hersker en udbredt opfattelse af, at Sveinur kun er gået videre fordi han har sit eget land der stemmer på ham, og at han har misforstået noget, hvis han tror at butterfly og bieberhår er det nye rock’n’roll…
Som jeg blev enig med Johanne om, så kunne jeg også tegne nogle tatoveringer på og få mit eget land og vinde det dér. No biggie. Der er garanteret noget eks russisk billigt til salg et sted østpå og erfaringen har jo lært os, at de stemmer på hvem som helst.

Og hvorfor er ham der chubby chubbington på scenen i sit undertøj?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to X faktor

 1. Lena skriver:

  Det da Grunk! Ham der sender krimskrams ønskesedler til Sophie Lasse-kahlke….

 2. carina skriver:

  tilgengæld burde line lade være med at genbruge tøj, især med en bling-ble udenpå… hvad tænker den stylist på???

 3. Klejs skriver:

  Sjovt at folk tror at der er færinger nok til at konne stemme Sveinur videre i X-factor finalen, men de udgør altså kun under 1% af Danmarks befolkning. Så der må da være andre der syntes at han er go’ Evt. efterkommere af færingere, venner til færingere osv. 😉

  • julesrules skriver:

   Ja, du har ret, jeg har ikke styr på tallene… Det var bare det halmstrå af en forklaring jeg kunne klynge mig til, for jeg synes virkelig ikke han kan synge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.