Ønskeliste

Nu er der jo under 2 mdr. til min fødselsdag, så jeg må hellere komme i gang med en ønskeliste. Hvilket vil sige, at dette med stor sandsynlighed er et indlæg der vil blive opdateret en del gange.

Smykker (diamonds are a girls best friend) – en tidløs gave og altid populært. Især dem fra Carré Copenhagen. De er smukke, elegante og enkle, samtidig med de er meget feminine og lidt eventyrlige. De virker så ÆGTE på en måde og ligner ofte noget man kunne have arvet. Jeg ønsker mig især en halskæde eller øreringe. Som f.eks. de her i krystaller:

øreringe

Et andet ønske, er denne ny-klassiker fra Georg Jensen :

brochen    ringen

– og ringen der passer til.

Sko? Er det noget man kan ønske sig i gave? Måske, hvis man tager med ud og prøver dem på, eller evt bare får et gavekort. Og mit næste par skal være fra pura lopez Desværre har de en fuldt ud crappy og ubrugelig hjemmeside, så jeg kan ikke engang finde et billede af dem det skal være. Hvordan kan man, som designer, have en hjemmeside uden billeder af sine kollektioner på??? Folk er simpelthen for uduelige langsomme.

Og så ønsker jeg mig jo stadig denne

 Tasken

… in your dreams Julie…

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Ønskeliste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.