39, going on 60.000

Nå, men tillykke til mig så. 39 år uden på og mindst 60.000 indvendig. Ældre og mere træt end nogensinde før.

Jeg går meget op i fødselsdage, det ved vi. Jeg synes da det er værd at fejre. Du blev FØDT, for helvede! Det er et mirakel. Unikt. Verdens millioner af tilfældigheder skete på en måde, så netop du blev født. Nogen gjorde sig den ulejlighed at FØDE dig! Den slags synes jeg godt man kan fejre.

Og det gjorde jeg, i lørdags. Med en rigtig god fest og rigtig gode venner. Det var dejligt.

Men i dag er dagen. Og i går fik jeg mega nedtur over… alt muligt. Og jeg ved ikke hvordan jeg skal fejre den her dag. Har fået tre meter fingerstrik af Agnes, og koncertbilletter af Kristoffer. Og en støvsuger af min mor. 

Jeg får svært ved at orke det traditionelle, med familier omkring bålet, i den lokale park. 

Overvejer sushi, på stranden. Please, lad være med at regne.  

  

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to 39, going on 60.000

  1. Maja skriver:

    Spis sushi, søde Julie! Og hvis det regner, så leg picnic på gulvet derhjemme. Eller i sofaen. Eller din seng. Sammen med dem, du har allermest lyst til at være sammen med. Eller en god bog. Gør lige præcis det, du har lyst til. Du har fødselsdag, så det er lige, hvad du må. Hurra og tillykke til dig 🙂

  2. Mette skriver:

    Tillykke med det. Og hvor har du ret: det skal da fejres at man blev født. Et mirakel. Intet mindre. Tak for kloge ord. Du får mig til at tænke lidt skævt på livet hver gsng jeg læser med herinde. Og det er godt.
    Kh Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.