Fagligt landsmøde

Næste weekend skal jeg på hotel!! Og jeg skal sove!! Og ikke blive vækket om natten, og fylde hele min seng selv og måske først vågne klokken OTTE! Måske.

Og så er det gratis!

Jeg skal nemlig på fagligt landsmøde med min fagforening og de giver maden og overnatningen. Og underholdningen. Og min boss har skrevet ud, at jobbet giver drikkevarerne! Ved ikke om det er en helt gennemtænkt beslutning, men jeg ved da, at vi er nogle stykker der har tænkt os at benytte os af det…

Temaet er De digitalt indfødte – dvs. hele den store gruppe af borgere, der er født efter 1980, og som er vokset op med internettet. Hvad forventer de af os? Hvordan vil de have bibliotekerne og bøgerne? Jeg synes, det er drøn interessant og glæder mig meget til oplæg med internetpsykologer og workshops med andre spændende mennesker.

Og så sad jeg lige og nærlæste deltager listen, og mon ikke der er mindst to trofaste læsere? Jeg aner ikke, hvordan I ser ud, men jeg har set jeres navne på kommentarer i årevis, så nu får vi se om vi støder ind i hinanden Karen og Rikke! I ved selv, hvem I er – så er det slut med at gemme sig omme bag skærmen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Fagligt landsmøde

  1. ully skriver:

    Jeg er også trofast læser og jeg kommer også! Må dog til min store fortrydelse droppe hotellet, er stadig stuck i noget amning og sådan, så jeg må lige hjem og vende lørdag inden middagen også, men jeg glæder mig til de andre gratis glæder 🙂 Vi ses, det er mig i rock ‘n’ roll t-shirten 🙂

  2. Konen skriver:

    Hej Julie, jeg vil gerne have alle mine bøger på engelsk og i åbent ePub-format. Og det siger jeg som et repræsentativt udsnit af den del af befolkningen der er født efter 1980. Så nu behøver du slet ikke tage på kursus. Selv tak.

  3. Ann-Therese skriver:

    Spændende emne. Hvad er det de kan – i virkeligheden mener jeg. Er de så teknologisk dygtige som vi hele tiden siger at de er? Nå, jeg sidder og skriver på en ansøgning om teknologiforståelse hos lærere, og tænker derfor i de baner. Emnet er dødspændende og jeg kunne godt tænke mig at høre hvad du gør dig af tanker om den generation og bibliotekerne når du kommer hjem.

    • julesrules skriver:

      Umiddelbart tror jeg faktisk ikke de allesammen er “dygtige” på den måde. Min søster er fra ’80, og hun kan ikke stå ved siden af en pc uden at den tager skade (no offense, Mette). Men jeg tror, mange af dem tager mange ting for givet, som mange af mine kolleger, der jo er 68’er generationen, slet ikke har taget til sig på samme måde. Børn og unge f.eks. de forventer at en skærm er trykfølsom. Det regner de bare med. Og deres forældre står helt forvirrede og leder efter en mus.

  4. Linda skriver:

    Altså jeg kommer også, og vi kender hinanden helt fra Netdoktor-tiden, så kan det da være jeg endelig kan hilse på dig 🙂

    Vh, Musse2004

  5. Karen skriver:

    Ihhh det var da lidt af et drama der på det landsmøde… Jeg havde slet ikke fantasi til at tro, at du også kiggede efter mig, men jeg vidste jo heller ikke præcis hvordan du ser ud, så jeg måtte bede Marie http://moren.wordpress.com/ giv mig en beskrivelse af dig og så nåede jeg lige at se ryggen af dig inden jeg måtte haste hjem søndag – fik et lift til Brønshøj. Men fantastisk spændende program i år og måske ses vi et andet sted om 2 år til næste landsmøde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.