Fagligt landsmøde

Næste weekend skal jeg på hotel!! Og jeg skal sove!! Og ikke blive vækket om natten, og fylde hele min seng selv og måske først vågne klokken OTTE! Måske.

Og så er det gratis!

Jeg skal nemlig på fagligt landsmøde med min fagforening og de giver maden og overnatningen. Og underholdningen. Og min boss har skrevet ud, at jobbet giver drikkevarerne! Ved ikke om det er en helt gennemtænkt beslutning, men jeg ved da, at vi er nogle stykker der har tænkt os at benytte os af det…

Temaet er De digitalt indfødte – dvs. hele den store gruppe af borgere, der er født efter 1980, og som er vokset op med internettet. Hvad forventer de af os? Hvordan vil de have bibliotekerne og bøgerne? Jeg synes, det er drøn interessant og glæder mig meget til oplæg med internetpsykologer og workshops med andre spændende mennesker.

Og så sad jeg lige og nærlæste deltager listen, og mon ikke der er mindst to trofaste læsere? Jeg aner ikke, hvordan I ser ud, men jeg har set jeres navne på kommentarer i årevis, så nu får vi se om vi støder ind i hinanden Karen og Rikke! I ved selv, hvem I er – så er det slut med at gemme sig omme bag skærmen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Fagligt landsmøde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.