aaaaaaahhhhhhhhhhh

Nogle mennesker er meget heldige.

JEG skal f.eks. i dag afsted i sommerhus, med Klara og vores gamle rytmik-mødregruppe. Vi skal bo lige ned til stranden og jeg skal IKKE have nogen baby med i år. Jeg skal til gengæld have gin og tonic. Og nattesøvn. Og god tid med min store pige. 

Og i 7 år har har det nu været godt vejr den første weekend i juni.

OG jeg vandt et usb stik i en konkurrence på internettet! 

Jeg har også afholdt 8 års dag med min kæreste. Det fejrede vi ved, at jeg købte en rygsæk til ham og en ring til mig selv. Og så tog jeg ud at spise sushi med min veninde Agnete og til fordrag om zen i moderskabet, med Annamette og Anna Skyggebjerg. En STOR fornøjelse.

Dagen efter, var jeg så heldig at have en mand, der sendte mig i haven, mens han puttede børn. DET var zen og efter plantning og oprivning, lå jeg bare på græsset og så op i himlen. Indtil jeg fik en sms, der sagde “de sover”. Nårh! Det er derfor vi har været sammen i 8 år nu.

OG jeg har modtaget to pakker. En fantastisk bog fra Rosinante, af Josefine Ottesen – hele sagaen om Mira! Tænk at nogen endelig har fundet på at udgive den i en “voksen” og samlet udgave. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange vi har købt nye eksemplarer af den historie i børnebib. De bliver slidt op. Og jeg vil glæde mig til at genlæse den – nu på voksenskt.

Den anden pakke er fra den gode rengøringsfe. Men det er en lang historie, som I må glæde jer til at få på mandag. 

Ud i sommerlandet! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til aaaaaaahhhhhhhhhhh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.