Konkurrence!

Ta-daa – så afholder vi en konkurrence. Det er ikke en give-away, for jeg er modstander af alle de der give-aways, som i mine øjne ikke handler om at forære noget væk, fordi alle deltagerne skal give noget for at være med. F.eks. blive fast læser osv. Hvis man vil give noget væk, så gør det. Giv. Hvis ikke, så kald det noget andet. En konkurrence, f.eks. Med deltagerbetingelser.

Nå, nu hvor jeg fik det sure opstød af vejen, kan vi måske komme videre med det vi er her for. En konkurrence.

Min veninde Anette er så heldig at have sig en webshop, hvor hun sælger japanske lækkerier. Ikke den spiselige slags, men udstyr og ting og sager. Produkter og porcelæn. Jeg har før nævnt hende, for jeg elsker jo ting i keramik og porcelæn, og hun har mange fine ting.

Anette vil gerne udlodde en ting fra sin shop Fabjap Galleries. En ting, en vinder – frit valg på alle hylder! Kan ikke ombyttes til kontanter.

For at deltage skal du lægge en kommentar her, så vi ved du er med. Og så skal du melde dig som fan af Fabjap på Facebook. Det er derfor det her er en konkurrence og ikke en give-away. Det vil Anette rigtig gerne have, og så er du også den første der hører om specielle tilbud og nedsatte herligheder, og det kan vi da allesammen lide?

Hvis det nu var mig, der vandt, så ville jeg få svært ved at vælge. Jeg ville kigge på det her sære kul, der kan rense dit vand… eller den fine doggiebag?

rensekul doggiebag

Eller, hvis man nu er en glad sushi spiser, så kan man finde en tallerken der sætter den sidste prik over det i – med indbygget rum til soya!

MIIIN grønne øjne?østersblåmanga

Engang forærede Anette mig de her to kopper, som jeg bruger hver dag. Til agurkestænger, slik, vand, the. Alt muligt.

splash splish

Så det er altså virkelig lækre ting, I kan vinde i dag! Jeg regner med at finde en vinder næste weekend, lad os sige søndag. 

Håber I vil være med?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

50 Kommentarer til Konkurrence!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.