Agnes, 1 år.

Blink, der var det år gået, hva?

Vi har haft en fantastisk fødselsdag. Hun vågnede i min armhule i morges og var lykkelig fra starten af. Så sang jeg fødselsdags sang for hende, i mørket, og det syntes hun var virkelig mærkeligt. Jeg plejer ikke at synge kl.6.15 om morgnen. Det er mere noget med at vrisse og stønne og bede hende prikke sin far i øjnene i stedet for mig.

Så stod vi op og bagte boller og så vågnede Klara. Så spiste vi dejlig morgenmad, og sang fødselsdags sang igen.

Så gjorde vi rent – ta daaa – og ryddede op! Og jeg bagte tre forskellige slags muffins. Kokos, rabarber/vanilie og hvid crunch chokolade med vanilie og små mørke chokostjerner på toppen. I går havde jeg bagt en toplækker chokoladekage, så den var klar. Det var min intention at tage billeder af det overdådige bord, så I kunne se hvor dyyygtig jeg er, men pludselig ringede det på døren, det væltede ind med folk og så blinkede jeg igen og så var der kun krummerne tilbage.

Hun har fået penge, en racer rubabu bil, en metalkuffert med prinsesser, dyre-klods-puslespil, tøj og legetøj. 

Vi gav hende en mariehøne wheelybug, som jeg har købt over en engelsk hjemmeside for 405 kr. (som jeg har glemt at overføre – shit – Kat, jeg gør det i morgen!! Undskyld!). Nå, men de wheelybugs er herre billige i england og pundet er så lavt, så det er halv pris i forhold til herhjemme. Og hun elsker den! Hun trasker rundt med den hele dagen og prøver at sidde på den og løfter den op i strakt arm og banker den ned i gulvet. Mmm, underboen elsker os virkelig meget.

Nu er jeg helt utroligt træt. Alt det rengøring tærer på een. GODT man ikke er på den slags til hverdag. Og alle de mennesker og snak osv. Og kage.

Så nu vil jeg sove, og sove og sove. I morgen skal vi på fotoudstilling og sætte noget sejldug op i et hjørne i haven, så Agnes kan sove udenfor, men i tørvejr. 

Et år siden

I dag

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Agnes, 1 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.