Åhhh

Støn mand. Det her går bare ikke. Og jeg er ligeglad med, at nogen mener man ikke må brokke sig og man ikke må være utaknemmelig og at man skal være glad så længe det varer. Det VARER ikke længere for mit vedkommende, jeg er ikke glad og jeg er meget utaknemmelig. Hold op med det. Jeg vil ikke mere og jeg gider ikke mere og jeg må GERNE brokke mig!

SLUT med det varme nu. Folkebevægelsen for de 25 grader er hermed stiftet. Normalt dansk sommervejr til Danmark NU! Det her sære sydeuropæiske torturvejr, det kan de fandme få lov til at beholde nede sydpå, hvor de skal bruge det til tomatdyrkning eller noget andet naturligt. Jeg ville ikke vide af det. Jeg er dansker, viking, norbo – jeg har brug for en BYGE – NU!!! Og jeg gider ikke sidde og have dårlig samvittighed over det. Jeg er født her. Min krop er designet til middelmådige temperaturer. Jeg skal have noget fugt og noget dis og nogle spredte byger.

Og alle de der solfacister, som er sådan "åhhhh – solen skinner – kom LØB ud i den og steg!!" de kan lukke, kan de. Jeg vil ikke mere. Jeg vil blive indenfor og jeg vil sidde i skyggen og jeg vil have mine fødder i koldt vand. Selv folk sydpå, har fattet at man holder siesta. Men ikke os. Næhh, nej, vi skal bare have det hele! Fuld sol OG fuld arbejdstid – og stadig spise varm mad kl 18, mens man nærmest steger frikadellerne i sit eget sydende fedt.

Hvis vi skal have det varme, så vil jeg også have det som hører med. Siesta mellem 12 og 14. Aftensmad kl 21, efter solnedgang. Og lidt flere tropiske drinks. Noget for noget.

Men næh nej. Julie. Hvad du får er ENDNU en dag på dit arbejde, endnu en dag i 50 graders varme med nul frisk luft – kun brugt recirkuliseret secondhandluft. Og sved og en luftfugtighed på en million og en spændingshovedpine der snart er kronisk. OG et barn som endnu engang har fået spontan feber og insisterer på at varme min seng yderligere op. Juhu, det er da herligt. Hurra for sommeren.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Åhhh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.