Alder

Jeg troede, jeg var blevet gammel dengang jeg sammen med min ekskæreste forelskede mig i og købte et komfur til 7000 kr. Jeg tænkte, at når man kunne være så vild med et køkken agregat og betale så meget for det, så måtte det være toppen af voksen-hed.

I weekenden nåede det dog nye højder.

Jeg var sammen med mine yndlingsveninderbloggerdamer og havde asti-krea weekend. Der blev dog ikke drukket så meget asti. Der i mod var vi flere der sad oppe til kl. 03 om natten. For at drikke? Nej. For at spille? Nej. Diskutere politik og/eller redde verden? Nej.

Vi sad oppe til kl. 03 om natten og korsstingsbroderede.

Og det blev rigtig flot, hvis jeg selv skal sige det. Jeg mangler stadig en del, men har en ramme i sølv og en hel række af fine små stilistiske træer – nogle af dem er helt mit eget design!! 

Hvad jeg skal bruge det til?? Aner det ikke. Processen, ikke! Rejsen! 

Nogen der har et mønster på en meget lille, flyvende drage?

Nu med fotodokumentation:

ihhhhh 

nææhh, men dog! 

Hvor ER du dog talentfuld, Julie! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Alder

 1. trine skriver:

  Århhh, suk.
  Jeg glæder mig sådan til at se 🙂

 2. Em... skriver:

  Ha, ha… tak for dagens grin.
  Korstingsbroderi har jeg ikke begivet mig af med siden de blev placeret på en tændstiksæske og foræret til bedsteforældrene, men måske er tiden kommet igen?
  Mit problem ville blot være, hvor jeg skulle gøre af resultatet 🙂

 3. Kat skriver:

  Ja, den slags griber om sig! Det kan dog med fordel kombineres med Asti eller rødvin. Sprit-strikning er en disciplin, jeg har udøvet en del. Striberne bliver ikke helt ens, men det er hyggeligt!

 4. Fru Tuck Lind skriver:

  Wow, korssting, får vi et billede at se??

 5. Jae, lidt gammel er du nok blevet når du korsstingbrodere 🙂 jeg håber det var til høj musik? Og må vi snart se et billede?
  – Katharina

 6. Julie skriver:

  Åh ja, jeg tager et billede… øjeblik.

 7. Frau Putz skriver:

  Det næste bliver vel, at I giver jer til at hækle mellemværk 😉 Eller kniple!
  Tror også godt, at jeg kunne blive fristet af noget broderihejs. Det er jo heldigvis ikke nødvendigt at brodere brølende hjort ved skovsø-motiver…
  Well… det er altså sjovt, som flere af de “gamle dyder” bliver taget op igen – så vent du bare og se. Knipling bliver sikkert det næste “nye” om et par år.
  KH Karina

 8. Julie skriver:

  Kan være det ender i kælderen, sammen med min mormors gamle kakkelbord… jamen jeg nænnede altså ikke at smide det ud! Er I klar over, hvor mange madder jeg har spist mens jeg så på de ænder??

 9. Lea skriver:

  Jammen, det er da så helt i gennem fantastisk sjovt at sy korssting. Men hele humlen er for mig bare, hvad man skal gøre med ‘produktet’. Uanset hjort, skovsø eller stilistiske træer, så passer det på en måde bare bedst til kakkelbord og Bornholmer for mig 🙂 Laver du en ‘her blev det af’-update?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.