Alletiders!

Det var så den dag! Ikke noget at skrive hjem om! Glad for at se den svinde!

Kl. 15.06 i helt helt tilfældig vuggestue et sted i Sundby Nord. En mor henter sit barn. Eller prøver på det. Barnet er ikke umiddelbart interesseret i at komme med nogen steder hen. Undtagen ud på stuens toilet, hvor barnet gerne vil have noget vand. Anden Mor entrer scenen. Følgende samtale udspiller sig:

Anden Mor: undskyld, det kan godt være det er et fornærmende spørgsmål det her, men er du gravid igen?

Vores Mor: … Nej. Det. Er. Jeg. Ikke. Men. Du. Er. Ikke. Den. Første. Som. Spørger. (smiler stift) Det. Her. Er. Bare. Sådan. Som. Jeg. Ser. Ud.

Anden Mor er derefter meget sød og venlig, mens Vores Mor overvejer alle de obskøne ting man eventuelt kunne råbe, hvis man ikke befandt sig i en vuggestue – og små kander har som bekendt også ører. Vores Mor overvejer også nøje, hvorfor hun ALTID prøver at få den uheldige spørger til at have det mindre dårligt med sig selv og sit klodsede spørgsmål. Hvorfor ikke bare lade dem stege i DERES eget fedt (for de er heller ikke allesammen slanke som siv, dem der spørger!) Jeg tror, vi har fået det her spørgsmål omkring 17 gange i år – men hey – hvem tæller?

Nå, men efter 30 minutters kamp i daginstitution, 15 minutters kamp udenfor daginstitution, 15 minutters kamp i egen gårdhave og ca. 30 minutters kamp på trappe op til 4. sal når den omtalte mor inkl. barn endelig ind i eget hjem. Så skulle man tro, man var i sikkerhed, ikke?

"Mor har stor mave" siger hun, mens hun kærligt aer den og putter sig ind til den. I det mindste er en af os glad for den. "Klara har baby i maven" siger hun så, men det har hun bestemt ikke. Helt bestemt ikke. Det har ingen af os!

30 minutter senere. En far er kommet på banen. Følgende samtale udspiller sig under udskiftning af ble:

Far: Klara, kan du sige "far er søøød"

Klara: far er søøød. Far er SØØØD, FAR ER SØD!

Far; jahhh, hahahaha, kan du sige Mor er sød?

Klara: nej. Mor er ikke sød. Mor er en gammel mand.

For fanden altså – kommer min tid ikke snart? Hvem skal man knalde for at få lidt medvind her omkring??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Alletiders!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.