Alletiders!

Det var så den dag! Ikke noget at skrive hjem om! Glad for at se den svinde!

Kl. 15.06 i helt helt tilfældig vuggestue et sted i Sundby Nord. En mor henter sit barn. Eller prøver på det. Barnet er ikke umiddelbart interesseret i at komme med nogen steder hen. Undtagen ud på stuens toilet, hvor barnet gerne vil have noget vand. Anden Mor entrer scenen. Følgende samtale udspiller sig:

Anden Mor: undskyld, det kan godt være det er et fornærmende spørgsmål det her, men er du gravid igen?

Vores Mor: … Nej. Det. Er. Jeg. Ikke. Men. Du. Er. Ikke. Den. Første. Som. Spørger. (smiler stift) Det. Her. Er. Bare. Sådan. Som. Jeg. Ser. Ud.

Anden Mor er derefter meget sød og venlig, mens Vores Mor overvejer alle de obskøne ting man eventuelt kunne råbe, hvis man ikke befandt sig i en vuggestue – og små kander har som bekendt også ører. Vores Mor overvejer også nøje, hvorfor hun ALTID prøver at få den uheldige spørger til at have det mindre dårligt med sig selv og sit klodsede spørgsmål. Hvorfor ikke bare lade dem stege i DERES eget fedt (for de er heller ikke allesammen slanke som siv, dem der spørger!) Jeg tror, vi har fået det her spørgsmål omkring 17 gange i år – men hey – hvem tæller?

Nå, men efter 30 minutters kamp i daginstitution, 15 minutters kamp udenfor daginstitution, 15 minutters kamp i egen gårdhave og ca. 30 minutters kamp på trappe op til 4. sal når den omtalte mor inkl. barn endelig ind i eget hjem. Så skulle man tro, man var i sikkerhed, ikke?

"Mor har stor mave" siger hun, mens hun kærligt aer den og putter sig ind til den. I det mindste er en af os glad for den. "Klara har baby i maven" siger hun så, men det har hun bestemt ikke. Helt bestemt ikke. Det har ingen af os!

30 minutter senere. En far er kommet på banen. Følgende samtale udspiller sig under udskiftning af ble:

Far: Klara, kan du sige "far er søøød"

Klara: far er søøød. Far er SØØØD, FAR ER SØD!

Far; jahhh, hahahaha, kan du sige Mor er sød?

Klara: nej. Mor er ikke sød. Mor er en gammel mand.

For fanden altså – kommer min tid ikke snart? Hvem skal man knalde for at få lidt medvind her omkring??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Alletiders!

 1. Dorthe skriver:

  haaaaaaaaa – du har reddet min nat. Ren jubel! 🙂
  Julie du ser smuk – på mange måder, og op i numsen med folk der synes de skal spørge dumt.
  Seriøst, så synes jeg måske det er mere charmerende at Klara konstatere at mor har stor mave end min pode, som for nogle måneder siden inviede kunderne i Fakta i, at “jeg har lille tissekone, mor har stor tissekone” – eller hur?
  Tip fra min søster – ifølge hende er hendes søns mave svundet synlig ind, siden han skiftede sin kontorstol ud med en træningsbold (du ved godt hvilken jeg mener ik?) – skulle være noget med, at det styrker mavemusklerne at skrive på computer siddende på en bold som kan flytte sig.
  ….skulle måske selv se at forsøge mig med min egen bold??
  knus

 2. M skriver:

  Din datter får mig til at le så det brager…og gamle mænd kan fatisk være helt coole!

 3. Julie skriver:

  Intet ondt om gamle mænd! Men jeg vil jo ikke VÆRE en, vel?

 4. Lone skriver:

  Hvorfor er det lige vi er så forhippede på at lære de små at tale, ja jeg spørger bare??? Vi kan vist lige så godt vænne os til at de siger pinlige ting på pinlige tidspunkter.
  Ang. Anden Mor – det er bare så dumt og ufølsomt at spørge om, hvis ikke man kender folk rigtig godt. Dels kunne det jo være en efter-graviditets mave der plager sin ejer (og kun Anette Heick har ikke postgraviditetsdeller), dels kunne det jo være at folk arbejdede på sagen men var ufrivilligt barnløse. Begge dele er ubehageligt at skulle indvie andre i.
  Nå men, jeg havde en lignende dag i går: Katrine løber alle steder, blandt andet ud på vejen og hører intet når jeg kalder, jeg har hænderne fulde af lillebror, som løber ud på vejen og hører intet hvis jeg sætter ham ned. De lavede samtlige de ting de udmærket ved de ikke må og hylede når jeg ikke ville give dem is til aftens mad. Der var 2 børn meget billigt til salg her på matriklen i går!
  Gamle mænd går ikke i MJ-sko, hvad tænker de da på!
  Kh

 5. Strange Days skriver:

  Du skal ikke være ked af det – jeg har lige haft en række personer til ansættelsessamtale i forbindelse med ansættelse af barselsvikar…og det lykkedes en af dem at spørge, om det var mig, der skulle på barsel………
  Bagefter kan man måske godt trække lidt på smilebåndet, menøøh….ærligt talt er det da ikke noget, der hjælper på selvtilliden, hvis man føler sig lidt buttet i forvejen………
  Husk på, at du er smuk, som du er -og hvem fanden gider have et eller andet radmagert cykelstel at kramme, når de kan få en med lidt former og bløde steder?!?!? :o)
  Næhnej, vi er ikke fede, vi er bare erotisk buttede!
  Knus :o)

 6. Stine skriver:

  Pyyyha.
  Hvem var det lige der sagde at det var nemt………… Alfons???
  Har nu brugt flere minutter på det smartlog sjov, og det går ikke så godt.
  Men kommer med en melding, når jeg får brudt forbandelsen:o)
  PS…… giver kaffe i Århus, hvis du gætter smartlog add. når altså skidtet virker.
  Hilsen Svipper

 7. Morten skriver:

  Julle – hør her, der er mange der har det værre – jeg er f.eks. også blevet spurgt !!

 8. nilleper skriver:

  Kære stakkels Julie.
  Så bare vent, til I sidder i sofaen – og hun siger “Ih, hvor har jeg lyst til et glas mælk” og du svarer “jamen, så gå du ud og hente det” og barnet – der nu er stort og SELV kan svarer .. “Jamen moar – du trænger jo mere til motionen!”
  Du får nu alligevel et medfølende kram herfra.
  Mange hilsner
  Pernille

 9. Suzy skriver:

  …eller FRISØREN (grrr jeg har et traume med det folkefærd) som sagde til mig: “Det bliver også fint at få håret lidt væk fra ansigtet, nu hvor du er gravid”.
  Jeg har ingen børn. Og jeg var ikke gravid.
  Men er ALLE ikke bare grimme dér i frisørstolen, med udsigt til det hele og i Madam Mim-sjal og vådt håndklæde?
  Glæd dig over at du er moar. Sød mor.
  🙂 Suzy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.