Alternativ uge

Ai, hvor har den været alternativ. På flere områder.

For det første, fordi jeg torsdag NÆSTEN oplevede at blive stresset på mit arbejde, og det er ellers ikke noget jeg døjer med. Ikke fordi der ikke er nok at lave, men fordi jeg er sådan en ting-tar-den-tid-ting-tar-type, og jeg er ret god til at minde mig selv om, at det nok ikke er et spørgsmål om liv eller død indenfor min branche. Nå. Nu lyder det så, som om jeg ikke tager mit job alvorligt. Gør jeg ellers. Men jeg stresser ikke. Af princip. Har haft stresset bankmand-far i mange år, og det var tæt på at tage livet af ham. Besluttede jeg så, at jeg ikke ville gentage. Det mønster, dér.

For det andet, fordi jeg er ude i noget med noget alternativt. Jeg har skrevet en mail til en clairvoyant, jo jeg har så! Nu er jeg træt af ikke at vide, hvor mit elskede barselsgave perlearmbånd er henne, og nu henter jeg folk ind ude fra til at finde det! Eller ånder. Folk og ånder. Jeg outsourcer hitte-ting processen. Aner ikke, om clairvoyante egentlig spørger ånder, om hvor ting er? Jeg har ikke fået svar endnu, andet end at de ville have mit fulde navn, så han kunne "tune ind på mig i vrimlen" … må ellers være noget af en opgave, hvis man lige regner lidt på, hvor mange mennesker der findes i verden. Nu er jeg jo den eneste med lige præcis mit navn, men vi ved jo alle, at der findes mere end en Linda Hansen, ikke? Hvordan tuner man så ind på hende?

Det andet alternative er Karin, der læser til healer og bruger mig som prøvekanin. Så nu er jeg blevet reiki healet to gange. Jeg er et nyt og bedre menneske, det står helt klart for mig. Og jeg har heller ikke ondt i min ankel mere. Tilsyneladende havde nogle gamle problemer og negative energier hobet sig op i min venstre ankel. Og sådan kan man jo døje med så meget, ikke? Men nu er jeg fuld af ny energi. Bestemt. Er lidt sært med ting man ikke rigtig tror på, men som alligevel kan mærkes? Lidt ligesom med kærlighed?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Alternativ uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.