At flytte et helt liv

Eller i hvert fald 2 år af et liv… Det er lidt det, jeg er i gang med. Jeg knokler for at flytte alle mine dagbogsindlæg fra netdoktor og over i den her, min nye dagbog.

Det er svært at forklare hvorfor, men jeg er bare træt af det andet sted, alle de uskrevne regler for hvad og hvordan og om hvad, man må skrive. Hele den der "forum-mentalitet", fyldt med rygklappere og ind i mellem nogen lede typer der vil ødelægge det for os andre, og som så bare fostrer endnu flere rygklappere, for "vi skal alle sammen være søde ved hinanden". Det skal man da også, det går jeg fuldt ind for. Men man skal da også være bare en lille smule ærlig, hvis det er tiltrængt.

Det går langsomt med at flytte alle indlæggene. For det første, fordi det har været nytår og jeg har nydt livet på mini-ferie i Århus. For det andet fordi der er omkring 400 indlæg at flytte. For det tredje fordi, jeg ender med at sidde og læse dem alle sammen, når jeg ser dem. Og svømmer hen i minderne. Der er mange perler ind i mellem 🙂

Nogen dage, har jeg helt glemt at jeg havde et kolikbarn. Og dengang trode jeg helt sikkert jeg skulle blive sindssyg og dø af søvnmangel.

Men ikke mere. Nytårsmorgen sov hun til kl 07, som altid, men lød meget træt. Og med et minimum af overtalelse, lagde hun sig ned og sov videre til kl 8.30. Hvilket var okay, eftersom vi først kom i seng omkring kl 03. Hun kom vist i seng omkring 22.

Det var rigtig hyggeligt at besøge Irene og Jesper i Århus. Det var godt at se, at de hygger sig og er lykkelige, selv om Jesper savner kbh. og alle hjemmedrengene. Vi endte med at blive til i dag, søndag, for når nu vi var kørt helt derop… Klara var sådan en charmetrold, og nød rigtigt alle de voksne der gad have hende på armen hele tiden. Hun er begyndt at sige OP, op å då, min, la vær og tiger. Hun kender næsten alle dyrenavnene. Hun havde alle sine schleich dyr med i en lille kuffert, og hver gang man ber hende finde et dyr, så finder hun det rigtige og siger deer.

Det var også godt for stoffer og mig med en weekend sammen, væk fra hverdagen. Det har været et meget stresset efterår, mest for ham, og vi trænger til mere kæreste-tid. Også gerne uden barn. Faktisk helst uden barn… men det kan vel arrangeres.

kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to At flytte et helt liv

  1. Pernille skriver:

    Hej Julie
    Velkommen hjem.
    Som sagt før, så er jeg glimrende tilfreds her – frem for ovennævnte forum – selvom jeg bestemt har være glad for at det sted eksisterer. Jeg har alligevel mødt utrolig mange søde mennesker der 🙂 Held og lykke med projekt “moving” Mange hilsner Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.