At genkende en mand

3 ting, der overbeviser mig om, at min kæreste er en mand. Hvis jeg var i tvivl.

1. I går da han skulle afsted til fodbold, spørger han mig, hvor hans pose med støvler, benskinner og klamme ildelugtende sokker er. Den er der, hvor du selv satte den, sidst du var færdig med at bruge den, siger jeg så. I skabet ude i entreen. Nej, der er den bestemt ikke, for der har han lige kigget! Nå, men det er den altså, replicerer jeg, for jeg ryttede op i det skab dagen før, og jeg satte den pose på præcis samme plads som jeg fandt den. Nej nej nej, siger han, der er der i hvert fald ikke. Nå, men så må jeg jo rejse mig fra sofaen, gå ud i entreen og pege ind i skabet, på posen, som står midt i skabet, allerforest… Den står dér! Siger jeg. Nårh, dér var den!!! siger han. Glad. Og overrasket??!!?

2. Han kan ikke smøre sig en mad, uden at få smør, syltetøj eller leverpostej eller hvad han nu har gang i, ud over hele køkkenet. Kniven – fint nok – den forventer jeg bliver beskidt. Men skærebrædtet? Kan han ikke nøjes med at smøre ting på sit brød? Og bordet?? Hvad skal det smørbare pålæg helt derud efter? Jeg medgiver gerne, at mænd ofte har større armbevægelser end os andre, men behøver han stå og svinge med hele udstyret under madlavningen? Okay, det lyder perverst… det er ikke sådan ment. Og hvorfor kan han ikke SE det og tørre det op efter sig, især når han nu altid er efter mig, fordi jeg glemmer at skylle min skål ren efter endt havregrynsspisning??

3. Når han ligger og sover om natten, så ligger han så uroligt, at det flere nætter om ugen lykkes ham at afmontere betrækket på sin hovedpude, vel at mærke mens han sover. Men det er ikke det i sig selv, som beviser at han er en mand, for mange kvinder sover også uroligt. Mandebeviset består i, at det hver gang lykkes mig at få betrækket tilbage på hans pude om morgnen, efter han er vågnet, og han opdager det aldrig! Han opdager ikke at det var kommet af, og han ser ikke at jeg putter det på igen 🙂 Så får man da lyst til at ae ham lidt, ikke?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til At genkende en mand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.