autoritetstro vs. intuition

Hvis man spørger mig lige ud, så vil jeg sige at jeg hælder mest til det sidste.

Nu Klara f.eks. Hun har stadig feber. Og HVIS det var halsbetændelse, BURDE det der penicilin så ikke virke nu?

Hun var på børneafd. fredag aften og ham overlægen der ved noget om PFAPA var der ikke, så det var nogle andre søde og velmenende læger der så på hende. Og de så hævede kirtler og hvid belægning og tænkte ahaa halsbetændelse. De gad ikke engang pode hende. Og så gav de hende en dosis penicilin og en recept på mere. Som de sagde, at selv om hun har det der PFAPA, så skal hun jo undersøges hver gang hun får høj feber, for hun kan jo også blive almindeligt syg.

Så da stoffer og Klara kom hjem, var hun jo allerede i gang med den behandling, og så skal man følge den. Sådan er det. Men JEG tror altså ikke, at det er halsbetændelse. I hvert fald synes jeg ikke det her peniclin virker. Hun har fået det siden fredag aften, men hun ligger stadig inde i sengen og piver og er meget varm. 

Og al respekt for de hvide kitler osv, men jeg siger bare, at det ville ikke være første gang at en mor havde ret og lægerne tog fejl. Og min unge skal ikke fyldes med penicilin en gang om måneden nu, hver gang hun får feber og en ny uvidende læge får fingrene i hende. Jeg vil snakke med ham overlægen der VED noget. Og hvis han ikke er der i dag, så må de lægge en besked og så må han ringe tilbage når han er der.

Er da også lidt for tilfældigt at barnet som aldrig er syg ellers, liige skulle få en halsbetændelse på præcis den dato hvor hun plejer at få feber. Ja, det er sært at hun ikke har haft det i et halvt år, men jeg tror stadig det er det. Og jeg er mere end almindelig spændt på, om der sker noget i næste måned. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til autoritetstro vs. intuition

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.