A/W musthaves vol. II

Okay, så der er flere lækre ting, vi godt kunne tænke os, mig og Agnes.

Hun ville elske at tilbringe de kolde vinterdage med at trille rundt på gulvet i denne her, fra det danske mærke Norlie. Bomuld og merinould og en smule spandex.

norlie 

Andet har vi allerede og kan anbefale. F.eks. er hun meget glad for denne her, nu hvor hun har tænder på vej og gerne vil have noget at gnave i. Ranglen i træ er lille, helt glatpoleret, fri for plast, maling, gift osv. Perlen på toppen er af rav, der skulle lindre ved tandfrembrud, og klokken i midten ringler lystigt. Vi har købt vores hos Aniel, på Frederiksberg. Den passer perfekt i en lille babyhånd (og mund).

rangle 

Og så har jeg slet ikke fået skrevet om noget vi købte i foråret på babymessen i øksnehallen. Det lækreste baby pashmina tæppe. Forhandlerne har også netbutik, Pasminababy.dk Det er så blødt og i ren uld og derfor både lunt og køligt. Selv her i sommer, når det var for varmt til at sove med dyne, så kunne Agnes putte sig i sit mosgrønne tæppe og hun var hverken for varm eller for kold. Hun kan også godt lide at gumle på det. Og så er der jo det smarte med ren uld, at når hun f.eks. har gylpet på det, så afviser det ligesom væden, så man kan bare tørre det af med en klud og behøver ikke vaske det så ofte. Jeg har faktisk ikke vasket det endnu. På deres side kan man også få både trøjer, huer og sokker. Jeg kan huske de der trøjer fra messen – de er LÆKRE!

tæpper

Noget andet vi ønsker os, er denne stribede ulddragt fra Katvig. Den er enormt lækker og blød og smyger sig om baby. Agnes havde en som spæd, men nu vil hun gerne have den i en større størrelse. Her har hun den på

dragt 

– utroligt, som hun er vokset… og har fået kønnere venner.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til A/W musthaves vol. II

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.