Babydrøm

Hmm, drømte i nat at jeg havde født en lille pige. Lige pludselig. Og min største bekymring i den forbindelse var 1) hvordan jeg dog skulle forklare det på bloggen, fordi jeg havde slet ikke nået at blogge om at være gravid eller noget, og jeg var bange for at ingen ville tro på mig. 

Og 2) hvordan i alverden jeg skulle forklare mit arbejde, at jeg altså skulle på barsel NU, for de vidste jo heller ikke at jeg havde været gravid. Det vidste jeg jo ikke engang selv.
Og her vil jeg godt slå helt fast, at det er jeg ikke. Der er ingen tvivl. Men måske er det fordi jeg er begyndt at læse med her på Appelsinen i min turban, og så er jeg måske ved at blive ret skruk? (sorry chef, men du vidste jo det ville ske før eller senere).
Nå, men den tid den sorg, eller hvad man nu skal kalde det. Man er jo nok nødt til at starte fra starten af med kvalme, spændinger, ben der er ved at falde af osv. Og så smerten og svien og den manglende nattesøvn og skrigeriet. Og mælken der lækker alle vegne og gylperiet og bæ over alt. Og skrigeriet. Fik jeg mon lige kureret mig selv for den lyst dér?
Selv om nogen siger, at når man havde alt besværet første gang, så er man sikret en nem nr. 2. Det vil jeg gerne stille mig tvivlende overfor. Men desværre kan man ikke starte med en 2 årig, jeg har undersøgt det. De vil ikke lade en gøre det.
Men hun var nu nuser…
nyfødt klara

pænere

lidt større

kæmpe hoved

nu med tænder

nååårh

nååååårh

Alle de her billeder er gamle. Jeg skal snart få nogle nyere på!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Babydrøm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.