Koala med feber

ja ja, jeg ved det godt, jeg er jordens mest elendige blogger ever. Aldrig nogen sinde skriver hun et indlæg, den dovne sæk. Nå, godt ord igen så, men det er altså fordi min unge er syg. Hun har høj feber hele tiden. Nogen gange falder den lidt og så stiger den igen. Stod det til hende, så hang hun på mig som en koalaunge døgnet rundt, men det er så som så med det nuttede i det, når hun nu efterhånden vejer 17 kg. Og godt nok er jeg muskuløs og den slags, men alligevel. 

Det værste er, at når hun har så høj feber, så tør jeg ikke lade hende være alene om natten, og så giver jeg efter for at hun gerne vil sove i vores seng. Og så ender stoffer på madrasser på gulvet. Det synes jeg, er et ret dårligt bytte, men på den anden side, så er det jo vigtigt at holde øje med små børn med høj feber. Og om det er den ene eller den anden af dem, der vækker mig kontinuerligt natten igennem, med deres baskende arme og vilde benspjæt, kan jo være hip som hap.
Nå, nu fik jeg lige sådan et deja vu – har jeg skrevet det her indlæg før? Jeg synes det, men det er da vist bare noget med ens hjerne som går i hak, ikke? Og genudsender ting? 
Den genudsender simpelthen ting nu… det er da et meget godt tegn på, hvor lidt jeg oplever? Jeg keder selv min hjerne. 
Hm.
Meningen er, at vi skal lidt til fyn i påsken og det gør vi også. Om hun har feber her eller der, kan være det samme. Måske er det endda bedre at have feber dér, for så er vi fem voksne (os inkl. mine forældre og min søster) om at forkæle hende. Plus de har altid is i fryseren.
Lørdag senest kommer vi tilbage, for så skal vi til fest og klara skal sove hos en veninde for første gang. Hvis hun er rask. Hun glæder sig ellers ret meget. Jeg er mere sådan spændt. På den ganske lidt nervøse måde. Ikke fordi hun skal passes og sove ude, det har hun jo gjort tusinde gange. Men fordi hun skal sove sammen med en jævnaldrende. Det er ikke noget jeg har personlig erfaring med, men kan det ikke være temmelig vanskeligt at få to 3,5 årige til at sove samtidig? 
Nå, men det er det, der er. Hvis jeg frit kunne vælge, ville jeg hellere skrive noget om heftig erotik, drinks og dans døgnet rundt, sushi, faldskærmsudspring og rejser til Firenze og New York. Og lidt om noget med noget succes og nogle nye spændende mennesker. Men den slags er der intet af, så det må I finde andre steder eller selv fantasere jer til. Her gør vi en dyd ud af almindelighederne. Og jo, jeg har tørret tøj udenfor i dag. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Koala med feber

 1. Lone skriver:

  Jeg vil sige, at det ikke ser så lyst ud for vores planer om samme mødregruppe partII 😉 Til gengæld kan det være vi mødes i Svendborg hos Camilla…..jaaaah….

 2. Katja skriver:

  Altså hvad med at lægge Clara på gulvet inde hos jer? og så lade Stoffer blive i sengen??? Det er sådan vi gør når Dicte f.eks. er syg.
  Min første tanke var… kun 17 kg når hun er 3,5…. men jeg ved jo godt at jeg har et stort barn der også ligger og svinger lige rundt om de 17 kg – men du har ret det er hårdt at slæbe rundt på hvad enten de er 2,5 eller 3,5 år.

 3. Pigen skriver:

  Som altid et skønt og velskrevet indlæg, der ikke kun får mig til at trække på smilebåndet, men grine højt. Undskyld! 😉
  God bedring til Klara

 4. Niels skriver:

  Hej Julie
  Jeg skriver denne besked med håbet om at det kan være nyttigt; det er et lidt trælst emne, og jeg håber ikke det er alt for humørskadeligt – men måske kan det hen ad vejen hjælpe lidt bøvl ud af denne her verden…
  Din blog kom jeg ind på lidt ad en omvej – om ikke så længe bliver jeg færdig og begynder så småt at drømme om at købe min egen lejlighed. Og måske derfor faldt jeg nok lidt for dine hverdagsbetragtninger. Tak for dem.
  Bloggen ramte jeg på en googlesøgning på “ikke solgt lejligheden endu” eller sådan noget, som jeg lavede for at lodde stemningen hos boligsælgerne. Jeg ved, det ikke er rart for dig, men for én som kan se at priserne simpelt hen bliver nødt til at falde, hvis jeg nogensinde skal have råd til at købe noget, er det jo det eneste håb, at de gør det. Derfor søgningen.
  Summa sumarum, jeg læste noget mere blog, og jeg føler med dig…
  Jeg vil vel inderst inde gerne have, at der er nogen der kommer i klemme med to boliger – men det skal være sådan nogle rige rødvinsforældre, der har købt en lejlighed til deres forkælede unger , og så lige en til for at tjene lidt mere, med den bagtanke at de ville tjene styrtende, når almindelige, studieforgældede unge gældsatte sig bundløst for at købe til overpris. Og ikke søde, rare mennesker som du virker til at være.
  Well, til sagen:
  Jeg regnede ud hvor din lejlighed ligger, og jeg ville bare lige gøre opmærksom på at den, hvis jeg har regnet rigtigt, kunne præsenteres bedre i annoncen. Så de købere, der trods alt er, umiddelbart tænker: “Det ser lækkert ud for mig. Den kunne jeg godt tænke mig at bo i”.
  Gider du mon høre på det? Hvis du gør, vil jeg gerne komme med et par kommentarer om, hvordan jeg som potentiel køber ser annoncen på nettet…
  Og så ville jeg give et tip, du kan bruge hvis du vil.
  Prøv at gå ind på http://www.keybo.dk, og i søgefeltet til højre skrive gadenavnet, og så trykke søg.
  Så får du et overblik over hvad der er til salg i gaden, hvad det er til salg til osv., og hvordan du ligger prismessigt i forhold til de andre, der er til salg. Når nu det virker til at din mægler ikke gør det…
  Prøv fx. at sortere efter kvadratmeterpris.
  Man kan også se, hvilke mæglere der har de korteste liggetider, ændrer mest på prisen og sådan noget. Det kunne måske være en hjælp til at vælge en ny mægler…
  Held og lykke med det hele, og bedste hilsener,
  Niels

 5. Maria skriver:

  Håber vi kan være behjælpelige med erotik, drinks, dans mv på lørdag. Kom til at tænke på at der vist nok er plads, hvis nogen af jeres single mandevenner sidder og keder sig den aften.

 6. Julie skriver:

  Hej Niels. Tak for din lange besked, som jeg først ser i dag pga min påskeferie. Du har helt ret i mange af de ting du skriver og jeg vil undersøge det nærmere. Mht billederne af lejligheden, så er de et år gamle nu, og jeg har i sidste uge bedst mægleren om at tage nye. Men jeg ved ikke om billeder af en tom lejlighed er bedre end billeder af mit rod? Jeg vil hellere høre, hvad du vil byde 😉

 7. Niels skriver:

  Hej igen.
  Hvis jeg lige var startet på studiet, og regnede med at en 2v ville holde 6-7 år, så kunne det være et godt bud… Men er lidt for langt 🙂
  Jeg vil ikke gøre mig alt for klog her; om en tom eller en levende lejlighed sælger bedst, ved mægleren nok mere om.
  Men skift i det mindste det første billede, som men ser som det eneste i “listerne” med mange lejligheder ud; det er ikke det der sælger lejligheden bedst…
  Megen held og lykke med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.