Babys blå bog

Så fyldte Agnes tre uger i går. Og hun har travlt. Jeg syntes da godt nok også, at jeg gik rundt med følelsen af, at denne gang skal jeg huske at nyde det, selv mens hun skriger og hendes hoved roterer, for det hele går så stærkt og før man ser sig om starter hun i skole – og Klara flytter hjemmefra…

Men jeg troede nu alligevel ikke, at det gik så stærkt. I ved, jeg skrev den anden dag at hun smilede til mig. Fagvidenskaben hævder jo ellers at babyer skal være ældre før de kan den slags, og der var garanteret også mange af jer, som ikke troede på mig. Men nu er det bevist! Sundhedsplejersken så det selv!!

Hun var her nemlig i dag. Og Agnes smilede så totalt bevidst og charmerende til hende, at SP var helt solgt. Så nu har jeg officielt den sødeste og bedste baby i Vanløse. Sorry, alle I andre, men så er det løb kørt. Agnes kunne også følge ting med øjnene, og det er bare vildt meget mere end hun skal kunne i sin alder. Jeg planlægger at lære hende at læse, inden SP kommer igen næste gang. Tricket bliver at få hende til selv at holde bogen, eftersom ungen endnu ikke ved at hun har arme.

Nå. Fakta.

Fødselsvægt 3624 g. Nu, 3 uger: 4400 g. Det er 300 g. mere end forventet. Nok ikke noget at sige til, at hun har fået den dobbelthage.

Fødselslængde 52 cm. Nu, 3 uger: 55 cm. Det er altså en cm. om ugen. Tænk lige, hvis vi andre voksede på den måde?

Hovedomkreds ved fødsel 35 cm og nu, 36 cm.

Yndlingsmad: mælk

Hade-ting: ærmer

Bedste venner: babs og nutte.

Og så sidder jeg lige og ser det nye Angora by Night, og det slår mig, at ham Jan Krabbe, han ligner da Agnes på en prik. Mest det der skeptiske, lidt overraskede udseende. Se selv.

Jan KrabbeAgnes 

Ja, okay, måske er det kun mig, der kan se det? Men det er også svært at tage et billede af Agnes, hvor hun holder det helt rigtige udtryk. Jeg kan også lide det her billede, hvor Agnes hjælper mig med at blogge.

bloggerne

Og her er hun i katvig dragt fra oldemor, med uglydoll fra venner, med hovedet på økostofble fra min moster

barn med gaver 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Babys blå bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.