Det er hvidt derude

Og hvor er det smukt! Det er den slags man ville ønske man kunne tage et billede af, men et billede vil aldrig kunne formidle den præcise skønhed lige nu. Træerne der er helt hvide, verden, der er helt stille.

Helt stille er der så ikke hjemme hos mig. Klara har påskeferie de her tre dage. Og stoffer arbejder ekstra meget. Og Agnes er her jo også. Så jeg er ikke Julie pt., jeg er kun nogens mor. I døgndrift og hele tiden.

Leg med mig, bær mig, skift mig, feed me!!!! Underhold mig, tør op efter mig, ryd op efter mig, trøst mig, hør på mig, skift mit tøj, byg mit lego, læs en historie, am am am mig!

Konstante krav og forventninger. Pyha!

I går var de ret billigt til salg begge to, men i dag skal Klara over til Iris et par timer og Agnes og jeg skal ned i byen med barnevognen – der heldigvis er temmelig terrængående. Og i morgen tager vi over til Mormor og morfar og går det som det plejer, så ser vi ikke meget til Klara i de dage. Og så er det da aflastning.

God påske, og godt snevejr! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Det er hvidt derude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.