Det er hvidt derude

Og hvor er det smukt! Det er den slags man ville ønske man kunne tage et billede af, men et billede vil aldrig kunne formidle den præcise skønhed lige nu. Træerne der er helt hvide, verden, der er helt stille.

Helt stille er der så ikke hjemme hos mig. Klara har påskeferie de her tre dage. Og stoffer arbejder ekstra meget. Og Agnes er her jo også. Så jeg er ikke Julie pt., jeg er kun nogens mor. I døgndrift og hele tiden.

Leg med mig, bær mig, skift mig, feed me!!!! Underhold mig, tør op efter mig, ryd op efter mig, trøst mig, hør på mig, skift mit tøj, byg mit lego, læs en historie, am am am mig!

Konstante krav og forventninger. Pyha!

I går var de ret billigt til salg begge to, men i dag skal Klara over til Iris et par timer og Agnes og jeg skal ned i byen med barnevognen – der heldigvis er temmelig terrængående. Og i morgen tager vi over til Mormor og morfar og går det som det plejer, så ser vi ikke meget til Klara i de dage. Og så er det da aflastning.

God påske, og godt snevejr! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Det er hvidt derude

 1. morfar skriver:

  Det er jo vilkårene smil dig igennem :o)

 2. kirsten skriver:

  Ja.. her er eneste forskel, at ingen skal ammes og børnene til gengæld er så store, at de skal skilles ad med jævne mellemrum for ikke at slå hinanden halvt ihjel… –
  Ja og så er der høj sol, men ingen sne.
  Og så er det i dag vi skal have børnene kørt på ferie hos farmor og farfar. Og det vil sige jeg skal pakke tøj. Og det vil sige, at jeg først skal igennem et kæmpe bjerg i bryggerset, dernæst have vasket og tørret det og endeligt lagt sammen og pakket ned. Ei hvor jeg ikke gider!
  Og manden kommer selvføgelig hjem lige tidsnok til at køre afsted sammen med os 🙂
  Håber du må få en dejlig dag!

 3. PassionPopsicle skriver:

  Hvad skete der lige for forstad-idyllen der? Haha
  Håber dine forældre aflaster dig lidt så du kan vende tilbage som Julie 😉

 4. FivetoSix skriver:

  T’løkke med Agnes, hvor er hun fin 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.