Back on the blog

Eller, faktisk så forlader jeg jo snart min blok. Mit hood, mit gode gamle amager. Satser stadig på at flytte i weekenden, men har snigende mistanke om, at det er helt helt urealistisk. Ville så heller ikke være første gang, at jeg gennemfører noget helt helt urealistisk. Fik f.eks. engang 8 i latin. Og fødte barn på størrelse med vandmelon ud af åbning på størrelse med haveslange. Og tilbragte engang 14 dage i Indien uden at blive kørt over. Dét er da så tæt på et mirakel som man kan komme. Uden rent faktisk selv at genopstå fra de døde eller blive undfanget af en jomfru.

Nå, men altså. Er tilbage på arbejde, hoster som gammel diesel lastvogn og har ikke pakket så meget som en papirklips endnu. Forestiller mig en disneyesk scene, hvor syngende mus pludselig træder til, og pakker alt ned i sirlige kasser, i tæt samarbejde med lystige spurve og andre af skovens dyr (som altid optræder parvis) og en flok dansende gnomer. Som ved et trylleslag er alt derefter ude i den nye lejlighed og det hele er perfekt. Inkl. mig. Alene ved flytningen taber jeg 10 kg., vokser 15 cm. og taler pludselig 6 sprog flydende. Perfekt. Mit nye perfekte liv.

Mangler at købe ny seng, sofa, klædeskab og køkken. Dvs.:

Udgifter; 3.000.000 kr.

Budget; 0 kr.

Må nok lige vende de tal endnu engang…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Back on the blog

  1. tine skriver:

    Kan godt lide rækkefølgen på din “mangler at købe liste” 🙂
    Køkken er jo også bare en mindre detalje og uden nyt køkken er man nødt til at spise ude, hvilket jo er møjt moderne. Så endnu engang Julie er du foran med det nyeste 🙂 God flytning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.