Bagside-nyheder

Jammen okay, så er det fint nok med al hyggen og det der fluffy lyserøde nussepusseri. Alletiders.

Men nogen gange, kan en kvinde måske også blive bare lidt træt på den anstrængte måde, af at være gidsel i sit eget hjem. Jeg mener, bare fordi man er et spædbarn, kan man vel i teorien godt sove mere end 20 minutter ad gangen, sådan i løbet af dagen? Og man kan vel også godt falde i søvn før 23 om aftenen, når man tydeligvis er træt? Og man behøver vel strengt taget heller ikke kun kunne sove med sin mors (fortrinsvis venstre) bryst permanent monteret i munden?

Jeg mener, for fanden, ungen begynder at minde om en piberyger – hun kan snart kun trække vejret gennem det bryst.

Ja, jeg ved det – det er en fase, det er en fase, det er en fase. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Bagside-nyheder

 1. julie skriver:

  skæve piber… haha, mine damer – jeg tror, vi har fundet en betegnelse, der er kommet for at blive!

 2. julie skriver:

  Og ps, I redder min dag, mand! Mit liv! TAK!

 3. Morfar skriver:

  Godt jeg ikke har småkravl 😀

 4. Dorte skriver:

  Hej Julie.
  Det lyder som om at du har nok at se til, og måske ikke får den søvn du har brug for.
  Jeg har en søn på godt 7 måneder, som jeg i samråd med SP begyndte at putte på samme tid som hans søskende fra han var 2 måneder. Der har selvfølgelig været lidt uro nogle aftener, men jeg er lidt forbavset over hvor hurtigt det gik med at give han en soverytme fra kl. 20-06. Han spiser dog stadig 2 gange pr. om natten.
  Grunden til at jeg begyndte at putte ham kl. 20 var, at vi havde mange aftener hvor han ikke ville falde til ro og han sov meget sent, og SP mente at det var fordi han blev overtræt at varmen, fjernsynet og vores selskab. Istedet kom han nu ind i et køligt værelse, hvor jeg ammede ham til han næsten sov, hvor der ingen uro var, og hvor vi iflg SP signalerede at nu var dagen slut !!..
  Jeg ved ikke om du kan bruge rådet, men det er da en mulighed.
  Held og lykke.
  Jeg glæder mig til at læse nyt, ind imellem kan det godt være lidt kedelig at være alene hele dagen med en dreng på 7 måneder. Jeg har dog på ubestemt tid fået selskab af en dreng på 5 år da pædagogerne strejker – og jeg skal love for at der er knald på nu.

 5. Jane skriver:

  Det kan godt være det er en fase, men det kan sgu godt være træls alligevel. Især når den ene fase tager den anden…Ku man lige bede om ludt ro til en kop te og lidt hækling/Dr. Phil – det er vel ikke for meget forlangt 🙂

 6. Julie skriver:

  Er du klar over, at min højre pibe simpelthen er sat ud, da Mynte KUN foretrækker venstre….nu kan jeg så til gengæld tjene penge på mit nye “autentiske” og meget asymmetriske look 😉
  Fortsat god rygning,
  KH Julie

 7. F…, jeg glemt at rette mit navn, sorry!!
  KH Julie på Vesterbro

 8. manna skriver:

  Hø hø det der med piberygeren, der kun trækker vejret gennem brystet, det lyder lidt bekendt. Ih hvor må det være hyggeligt at være unge. Og jeg ælsker altså amning, men der er nogle gange hvor jeg næsten har lyst til at flå mit bryst ud af munden og flygte med det ud af hoveddøren. Min piberyger ligger med sin hånd og niver i den anden brystvorte. Sådan lidt mælkerefleks stimuli. Og han kan finde den under bh, tshirt og min hånd. Og han gør det i søvne. Så bliver man altså lidt desperat. man vil jo ikke vække ungen, for jeg ser slidt nok ud i forvejen. Og så klager manden over han sov dårligt om natten. Mænd, tsk tsk.

 9. manna skriver:

  og til den anden Julie, blev helt glad over din kommentar. Så er jeg ikke den eneste med totalt skæv vægtfordeling i piberne. Mine bher er helt håbløse og er nødt til at putte et par ekstra ammeindlæg ind i den ene side. SEXY. Håber virkelig ikke det bliver ved. Sådan at man ender med et hængebryst og et normalt.

 10. Takashimaya skriver:

  Morfar! Det er her du skal bakke det modsatte køn op og sige, at hvis der er NOGET mænd er vilde med, så er det asymetriske bryster!

 11. julie skriver:

  – eller som vi kalder dem “fleksible bryster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.