Mad

Nåmmen, problemet er, at jeg har lyst til at spise HELE tiden. Hele tiden. Også nu. Og lige før, og om lidt og bagefter det igen. H E L E tiden. Når jeg vågner, tænker jeg på hvad jeg skal spise og det ender som regel med, at jeg spiser rugbrød med hanegal spegepølse, fordi jeg er så SULTEN. Og jeg spiser et æg. Og hvis der er noget couscous eller perlespelt salat tilbage fra aftenen før, så spiser jeg også det. Og vi taler her, om kl. ca. 7 om morgnen. Salat med perlespelt, oliven, avokado, persille, feta, rødløg og en hel agurk.

Kl. senest 10 skal jeg have rugbrød igen. Og kl. 12 og 14 og 17. I kan selv regne ud, hvor stor en gæld jeg snart har nede ved bageren, sådan som brødpriserne ter sig for tiden. Og nu har jeg opdaget at de har fået øko-rugbrød i føtexbageren og det smager den ondenlynemig godt. 

Hvis jeg har ingredienserne, eller hvis jeg foretager et raid i Irma og Netto, så laver jeg en hel skål salat igen til frokost. Dvs. jeg spiser en hel agurk, en hel avokado, et helt rødløg, et glas niscoise oliven – som ps står sig i TYVE kr. oppe i Irma – og en halv bøtte feta. Og bagefter er jeg stadig sulten og tager en hesterundenom med spegepølse. Eller med tun.

Og det lyder jo som nærende mad og alt det der, og det er det også og jeg tager heller ikke på. Jeg ammer jo. Men man skal da ikke sige sig helt fri for at der ryger en kitkat indenbords i ny og næ. Og lidt faxe kondi. En skal jo have noget hurtig energi, med den afbrudte nattesøvn og al den amning.

Alligevel synes jeg, det godt snart må stoppe. Jeg er træt af at tænke så meget på (god) mad. Og det er helt sindssygt dyrt. Det er også som om, at sushi er begyndt at smage rigtig rigtig godt igen. Det mistede jo lidt sin lækkerhed under graviditeten, men nu er sushimanien tilbage for fulde hammer. Og bøffer. KØD! Manner… nogen gange køber jeg store pakker på tilbud og fryser dem ned enkeltvis, og når de to andre så laver spaghetti med kødsovs eller risengrød eller anden pattebarnsmad, så steger jeg en bøf og spiser en hel skål salat til.

Selv nu, kl. 22.13 er jeg så tæt på at hente mig en rugbrødsmad, som man kan være uden rent faktisk at gøre det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Mad

 1. Christine skriver:

  Har du prøvet den nyåbnede Sushi-bar på Frederikssundsvej, lige ved Føtex Husum? 🙂

 2. julie skriver:

  nej….vidste ikke der var kommet en! Er den god og billig?

 3. Morfar skriver:

  Jeg tror det! :o)
  Tillykke! måske er det trillinger.? 😀

 4. julie skriver:

  Det er en madbaby…

 5. deniz skriver:

  Du har da orm(hi hi),kvinde…………..eller måske gravid

 6. Pollyanna skriver:

  Du er vel ikke ……… gravid!
  😉

 7. yannie skriver:

  Jeg kan også huske mine ammeperioder. Jeg spiste mere end i graviditeter. Men når jeg læser at du er til god mad er det ikke noget problem, vel? Jeg er mest til søde sager: chokolade, slik, is, småkage når jeg ammer så jeg tager faktisk meget på i den periode. nu kommer jeg der om tre måneder, jeg håber at jeg vil spise sund ligesom dig.
  men det er helt normalt at spise så meget når man ammer, så god fornøjelse Julie!

 8. …og humus med godt brød til. Og krydret chili con carne med guacamole. Og røget laks i skiver med pesto på. Og problemet er at jeg ikke ammer længere. Men spiser som om. Nyd det så længe det varer. Din krop har brug for det, så hvorfor i alverden sku’ den ikke ha’ det. Du kan ønske dig madpenge i fødselsdagsgave… 🙂

 9. Takashimaya skriver:

  Jeg hørte i går, at pensionisterne brokker sig over, at fødevarepriserne er steget men at deres pension ikke er steget tilsvarende.
  Flæt næbet pensionister!
  Det lader til, at det er de ammende kvinder der burde have tilskud når fødevarepriserne stiger! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.