Bahbahbah

Kæft, hvor er jeg træt af weekend arbejde. Alle er til børnefødselsdag og ude og shoppe, og nogen sover længe og andre spiser brunch. Og jeg sidder bare her og forklarer folk, at nej, jeg kan ikke søge en bog frem udelukkende på den oplysning at forsiden er rød. Der er endnu ikke nogen, der har udviklet et bibliotekssystem der søger på forsider. Men man burde gøre det. Og så er der ikke færre en to børn, som ikke har kunnet finde deres fædre her i dag. Så ulykkelige er de, for de tror rent faktisk at de er blevet VÆK og aldrig finder dem igen. Jeg kan godt huske følelsen fra min egen barndom, selv om jeg nu, som voksen, ved at sagen er en anden. Man skal nok finde sit barn igen, især når ungen "kun" er blevet væk på et provinsbibliotek i et stort rum. Det er jo ikke disneyland det her, hvor folk kidnapper og bedøver hinandens børn, udstyrer dem med parykker og prøver at smugle dem ud i en barnevogn (har jeg hørt, om nogen der kender nogen, som kender nogen, der har oplevet…) Men jeg er lige ved at tude, hver gang alligevel. Børn der er blevet væk, buhuuu, det kan jeg ikke tåle. Og de her var endda store.

Engang på mit gamle arbejde stod jeg med en dreng på omkring 3 år, som var helt opløst. Og vi ledte i hele biblioteket, og hans mor var der bare ikke. Vi ledte i over 20 min. og selv jeg begyndte at blive reelt bekymret. Ikke så meget for drengen, for han var jo sådan set ikke væk i den forstand – han var jo sammen med mig – det var hans mor, som var sporløst forsvundet. Men altså efter 20-25 min. kom hun stille og roligt tilbage. Hun havde da bare lige været i Netto og handle! Kunne have smækket hende en, den dumme kælling. Og en anden gang, kom en ældre dame ind med en lille pige på 2-3 år, som hun havde fundet på vej ud af svingdøren og på vej ud på parkeringspladsen… Men hendes mor kom heldigvis løbende stort set samtidig og var allerede i gang med eftersøgningen. Folk skal holde bedre øje med deres afkom, mest fordi børn bliver så ulykkelige når de tror, at deres forældre har forladt dem.

Og nu har jeg lige fået en sms fra stoffer og klara, som er i a-centeret og lige har set en far i BR, der flippede helt ud og slog sin søn hårdt over nakken. Spassernar! Hvad er det for noget, med folk i dag?? Nu har jeg heldigvis snart fri og så vil jeg køre hjem og være voldsomt omsorgsfuld resten af dagen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Bahbahbah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.