BOEL-prøve


Så har sp været her. Men det var jo ikke helt sidste gang, fandt jeg ud af. Hun kommer igen når Klara bliver 1½ år. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at mit barn kunne blive så gammelt – men den vej skal vi vel alle.

Klar bestod naturligvis med glans og fik betegnelsen "…dejlig aktiv pige, ammes stadig, sidder uden støtte, kommer fra siddende ned på maven og omvendt. Kravler baglæns. Har sparsom appetit."
Hun vejer nu 9100 g. og er 69 cm og 47 cm om hovedet, så hun vokser altså fint og følger sin kurve, selv med den sparsomme appetit.

Efter sp besøg (som er noget alle får/skal have her – der var en som spurgte i en kommentar i går og jeg når ikke at kommentere indviduelt) var Klara træt, så hun sov og jeg stak af og tog tilbage til fields… I dag var der ikke for mange folk, så jeg nåede de gode tilbud i exit og fik også set mig om i debenhams og især i Next. DET er min nye favoritbutik. Hold da op, hvor har de meget sødt til piger – og faktisk også til drenge, hvilket jo er lidt sjældent. Jeg havde så svært ved at bestemme mig, og jeg kunne jo ikke købe det hele, men et par t-shirts og en nederdel til Klara blev det da til.

Netop som jeg kom hjem vågnede Klara igen, så det var 2 gode timer hun fik sovet 🙂 Og lige da hun var vågnet ringede det på døren og så stod mine forældre og min søster her. Nu har jeg sendt dem over at handle, så jeg lige kunne nå at skrive her og pakke i fred og ro. Jeg kan allerede nu sige, at vi er tilbage på lørdag, for jeg havde glemt hvor forholdsvis hurtigt man kan få nok af sin ellers søde familie… 🙂

Mange tak for de søde kommentarer i går – jeg når ikke at kommentere jer, for forældrene synes i forvejen det er sært at jeg sidder her og spørger hele tiden om jeg ikke skal pakke. De stresser mig for vildt – vi har jo ikke engang travlt – herregud vi skal først køre ved en 16-tiden. Mon ikke jeg kan nå at pakke til 3 dage på de to timer?? 🙂
Jeg har ikke hørt noget fra fotomanden endnu (og heller ikke fra nogen modelbureauer Sanne…) men jeg håber der sker noget mens jeg er væk.

Øv, hvor kommer jeg til at saven jer. Men som før skrevet – mine forældres internetforbindelse er ikke en del af informationsmotorvejen – det er en informationsstillevej med bump.

kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.