Stadig ingen spor af Klara


– altså klara-billederne… Jeg tør vædde med, at et eller andet sted sidder en ond ond person og gnækker fornøjeligt, fordi vedkommende da meget hellere vil beholde billederne af min lækre lille puttegøjser, end de der kedelige lejrskole billeder de selv havde taget.
Jeg har afleveret de forkerte billeder hos fotomanden og han lovede at ringe, så snart de vidste mere. Øv. Mit værste mareridt – at miste uvurderlige fotos. Den tid kommer jo aldrig igen og jeg kan ikke tage dem om.

Måske jeg skulle skynde mig at tage nogen flere 🙂

Vi har ellers haft en lang dag her.
11.30-12.30 rytmik
12.30-13.45 cafe med mødrene og børnene
14.00-18.30 på besøg ved U og L og lille asger, der nu er lidt over en md gammel. Jeg fik lov til at holde ham, fordi han var urolig pga maven og det stresser hans mor. Så jeg fik asger på armen i det gamle velkendte tigergreb og så faldt han til ro. Så nu hedder det sig at jeg er enormt god med ham 🙂 Klare fik lige sovet 1½ time i en lånt voksipose og så var hun klar igen.
19.00-21.30 Middag på min onkels restaurant, sammen med min mor og min søster der er vendt hjem fra Spanien, og to af mine mostre. Det var rigtig hyggeligt og Klara tog det i stiv arm, selv om hun var ved at blive træt. Hun er simpelthen sådan en charmetrold, den unge – der var smil til alle hele aftenen.
22.00 – var vi så hjemme igen og efter en hurtig tør ble og en sang og lidt bryst, så sov Klara som en sten. Og det gør jeg også om lidt.

I morgen kl 9 kommer sp for sidste gang nogensinde. Den står på BOEL prøve, så kryds lige fingre for, at vi består 🙂
Bagefter kommer min far, for at hente min mor hjem til Fyn, og så kører Klara og jeg med, på en lille forlænget weekend. Stoffer kommer ikke med, for han skriver opgaver på livet løs. Det er også fint for ham at få en friweekend og gå lidt i byen med hjemmedrengene. Det er vist ved at være længe siden. Det skader nu heller aldrig at savne hinanden en lille smule 🙂

kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.