Bog omtale – Angel, flugt

Her er en bog jeg læste før jul. Den var ræddi god. Man skal være til det der twilight for at kunne lide den, men er man det, så skal man læse den. Der er ikke nogen vampyrer med, men alle ved jo at engle er de nye vampyrer.

Den hedder Angel – flugt, og er den første i en ny trilogi af L. A. Weatherly. Serien handler om pigen Willow “… og hendes helt særlige forhold til de smukke, forførende og dødsensfarlige engle”. Som der står bag på bogen. Der står også “Hvis du var vild med Twilight, vil du flyve gennem Angel!” Og det er sandt nok.

Den er spændende og godt skrevet og da det jo er en ungdomsbog er den også nem at læse, lige som vi smådebile husmødre godt kan lide det.

Nå, men Willow er en lidt sær snegl. En outsider, der er smuk og nørder med teknik og som bor hos sin moster med sin depressive/sindssyge mor. Willow har den særlige evne, at hun kan læse folks fremtid ved at røre ved dem. Hun kan mærke deres drømme og mulige fejltrin og dermed hjælpe dem på rette vej. En dramatisk dag møder hun Alex. Han er egentlig en engel og er sådan set sendt ud for at dræbe Willow. Han ved ikke hvorfor, han er sådan en slags lejemorderengel. Men så sker der en masse og han kan jo ikke dræbe hende, fordi hun heldigvis er så smuk og så … ja, så skal du læse den selv, for den er god. 478 virkelig spændende sider! Yay!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Bog omtale – Angel, flugt

 1. emma skriver:

  tak for anmeldelse 🙂 Den var nemlig ræddi god. Jeg tog den på lydbog mens jeg fik ordnet ting… altså sidde i sofaen og drikke kaffe og sy i hånden 🙂 Ikke fornuftige ting. Fortsætteren er også rigtig god underholdning på lydbog. Hvad skal jeg så læse nu ? hva hva hva. Der er hele to uger til semestret starter 😉

 2. julesrules skriver:

  Hmm, hvad med den der serie om Morganville vampyrerne? Den minder lidt om, og er også god. http://www.saxo.com/dk/guide/vampyrer-og-udoedelighed/morganville-vampires.aspx

  Eller Heksenat, af Deborah Harkness – fik du læst den? http://julesrules.wordpress.com/2011/04/28/nye-gode-boger/

 3. ida skriver:

  Er det muligt at få at vide hvornår den næste kommer ud??? jeg ved at den hedder ANGEL – fire på engelsk. Men hvad vil den hedde på dansk når den (endelig:) kommer ud??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.