bridget-krise! Ingen slik i skabet!

Øv, havde sært dårlig dag i går. Klara var hys hele dagen, men det kan jo evt. undskyldes med den der 6. tand jeg bemærkede – og det ser ud som om, der er flere på vej – der er små hvide "steder" på gummerne – man kan ane tænderne inde under kødet flere steder. Men de må vel også komme allesammen samtidig, når hun nu kun har 5, som 14. mdr.
Nå, men hun var hys og ville ikke sove udenfor, da hun fik det for varmt – så var jeg nødt til at tage hende ind, for at give hende mindre tøj på, og så troede hun, at hun ikke skulle sove alligevel… så var jeg nødt til lægge hende indenfor pga alt skrigeriet og at det var for varmt på altanen. Hun ville så pludselig ikke sove og var også blevet overtræt – så måtte jeg jo amme lidt, men opdagede så at den ene kat havde kastet op i sengen 🙁 jeg hader de klamme dyr, nogen gange… men jeg elsker dem jo også..
Nå, kort fortalt tog det så 1½ time at få klara til at sove, og hun skreg fuldstændig sindssygt hver gang hun ikke havde et bryst i munden.
Da hun endelig sov, var min tidsplan skredet helt og jeg kolapsede foran pc'en, i stedet for at rydde op og vaske op og lægge tøj på plads. Så nåede jeg lidt frokost og brusebad inden hun vågnede igen, og så startede hysteriet forfra. Hun sov kun 1½ time.

Så kom stoffer heldigvis hjem fra skole og så kom rytmik-pigerne og så gik det helt over gevind, da klaras enemærker blev invaderet og de helst ikke måtte tage for mange af hendes ting, samtidig med at iris opfattede den ene kat som døv og derfor skreg MIAUUUUUUU meget meget højt efter den hele tiden 🙂 Godt man ikke har noget krystal i husholdningen, for så var det røget i går! Johanne er tålmodigheden selv og betragter bare sine to små hystade-veninder med en sindsro jeg misunder hende… hun har lidt et blik der siger "hvad i alverden er jeres problem? i opfører jer meget underligt nu…" og det har hun jo helt ret i. Johanne er absolut et af mine yndlingsbørn.

Nå, men afsted til rytmik med hele flokken og så nåede vi lige en kop kaffe og en milkshake først, så maya kunne trække vejret igen.
Rytmik gik op i hat og briller for klaras vedkommende. Det ligger selvfølgelig også lige i ulvetimen, kl. 16.30. hvor alle er trætte og sultne, men alligevel… jeg har så betalt 585 kr. for, at min datter kan være i den anden ende af lokalet i forhold til mig, hvor hun prøver at bryde ud af samtlige døre, mens jeg sidder helt alene og klapper og synger og ter mig tosset for døve ører… 🙂 nå, men de andre dage er hun jo glad for det og under alle omstændigheder får hun en masse ud af at være sammen med de andre børn.

Vel hjemme møder vi naboen M og hendes datter V nede i haven og jeg tænker at Klara da lige kan løbe lidt rundt der og brænde lidt mere krudt af inden aftensmad… men V syntes så lige det var hendes have og hendes rutchebane og klara måtte ikke røre ved den! V's mor synes det var pinligt, men jeg kunne jo grinende berolige hende med, at min datter havde været på fuldstændig samme måde hele dagen…, nå men til sidst blev tøserne da enige om at sidde og smide småsten ned i et afløb…
Så gik vi op og stoffer havde lavet lækker wokmad, som klara elsker og altid grovæder af. Og så kom hun i seng og det foregik heldigvis nogenlunde i god ro og orden.
Men så var jeg færdig, efter hele den dag, og var SÅ lækkersulten, men vi havde ingenting – ikke engang mere olie, så man kunne lave popcorn i en gryde!

Så jeg endte på sofaen, med meget ondt af mig selv. Heldigvis blev aftenen reddet med Bridget Jones's Dagbog på dvd'en og kristoffer lunede boller fra fryseren og jeg havde noget brie i køleskabet 🙂 Åh ja, hvis blot man var ryger eller noget – hvorfor er mad det eneste der trøster mig? Det er jo en skrue uden ende, for så spiser jeg og bliver tykkere og så hader jeg mig selv, for min svaghed og min mave, og så trøster jeg mig med mere mad – og det er igen en kort fornøjelse. Åh, hvorfor er jeg ikke klogere og stærkere? Og i aften skal stoffer til introfest på Uni, og jeg er lige på grænsen til ægløsning og hader det allerede. Hvorfor skal han altid i byen, når jeg har ægløsning og er så utilregnelig?? men han har lovet at give mig et hjemkomsttidspunkt, og vi lejer en tøsefilm til mig og køber noget slik – og så må det gå som det går… jeg bliver bare så misundelig, for jeg føler mig udenfor og gammel og kedelig. Jeg vil da også ud og feste – SAMMEN med ham, og ikke sammen med mine veninder, som han altid foreslår mig. Nå, men vi har bare helt forskellige behov på det område. Kan jo altid sætte mig og skrive en masse ironisk-onde dagbogs indlæg, når jeg ikke kan sove i nat, inden han kommer hjem. Eller gå i gang med den bog jeg har i hovedet… men hvad skal hovedpersonen hedde? Marie? Nogen gode forslag? Og hvad laver hun? Er hun nattearbejder på en æggebakkefabrik eller hvad??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.