Dagens overspringsindlæg

Så må vi i gang igen. Der skal ikke levnes nogen chancer for at nævne det unævnelige.

Suzy spørger til Hal-baller. Ja, som provinsbo har man jo haft et utal af chancer for at deltage i den slags. Jeg gjorde det bare ikke. Og her kan jeg så elegant flette Kriss' spørgsmål omkring fordomme ind; jeg ville simpelthen ikke. Jeg kunne ikke få mig selv til det.

Selv dengang, som nørdet teenager, følte jeg mig en lille smule bedre end så mange andre. Ikke end alle andre forstås, men altså lidt bedre end nogen, og en del bedre end de fleste af dem som gik til hal-bal. Det hjalp heller ikke synderligt, at en af mine veninder engang var døden nær, fordi hun var så fuld at hun en vinternat vaklede rundt i en skov, uden for hallen, og faldt i en å. Og kun undgik at dø af kulde fordi en hundelufter fandt hende og ringede efter ambulancen. Som 14 årig, helt ærligt. Det synes jeg, dengang som nu, var alt for latterligt. Det var ikke noget for mig.

Spørgsmålet er også, om de ville have lukket mig ind, for jeg kunne allerede dengang ikke lide øl, jeg havde ingen blå addidas sko og jeg fik aldrig permanentet mit hår i puddelkrøller. Her fornærmer jeg muligvis en del tidligere håndboldspillere, men I kunne sq bare have ladet mig være i fred! Utålelige poptøser. Tilgængæld har jeg fået hvad der svarer til en universitetsuddannelse, mens de der tøser bor derhjemme endnu og arbejder i den lokale brugs. HAHA! Nu er de fede og deres hår er ødelagt og deres mænd sidder på bodegaen med andre damer. Og jeg har Marc jacobs sko og ejer en lejlighed der er 2 mill. værd. HAHA! (Okay Julie, hold op med at være ucharmerende, lige nu!)

Så nej, jeg sad hjemme og læste bøger og skrev breve til mine pennevenner over hele verden. Ind i mellem løsrev jeg mig og deltog allernådigst i en privatfest, men rigtig gang i den slags kom der nu ikke, før jeg startede på efterskole og fandt en vej ud af min skal. Og en gruppe af mennesker der elskede mig som jeg var.

Sammen med dem deltog jeg faktisk engang i et RIGTIGT halbal, i Augustenborg på Als. Der var endda halm på gulvet, og mange mænd i træsko. Men pigerne havde stadig puddelkrøller og blå addidas. Og da vi var lidt for kække på den fynske måde, var der snart nogen af drengene som var ved at få tæv og så tog vi hjem.

Så Hal-baller; 1½ og fordomme; 4 milliarder. Mindst.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Dagens overspringsindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.