Dagens succesoplevelse

Den store rus i dag, var lidt i 18. At stå i køkkenet med træt og yndig 2 årig, og tilberede kylling-brocolli-tærte, mens jeg nød en velskænket GT og hørte det sidst opdagede GENIALE musik fra Diefenbach. Klara hjalp så vidt muligt med madlavningen, og selv om det for hendes part mestendels bestod i at splitte op til flere stykker brocolli ud i atomer, og nippe små stykker af tærtedejen, putte dem i munden og spytte dem ud med et "adddd – nej li', mor!" – og derefter gentage nøjagtig samme smagstest, indtil tærtebunden lignede en si, – så var det bare så hyggeligt og jeg fik den der fænomenale og brusende fornemmelse at intens skærende lykke, som kommer og går så pludseligt og så hurtigt. Fik bare lyst til at knuselske det lille menneske som er kommet af mig, men nøjedes med at give hende et kys på hovedet og sige Mor elsker Klara! Hun bliver så stor, så meget en person. Og det er virkelig mærkeligt, for hun er samtidig så integreret en del af mig, at jeg slet ikke kan forstå, at hun også er sit eget individ.

Men det er hun jo, og det bliver tydeligere dag for dag. Hun har også hele dagen fortalt lange historier om den hoppende frø, de så i dag på deres tur til skoven, med de 5 store børn på hendes stue. Jeg synes, hun har fået endnu mere sprog bare over den her sidste weekend.

Møde med anden aktør var sådan lidt la la – been there done that. Mødet med pæd. i Klaras vs var tilgængæld en fornøjelse. Får de ekstra løntillæg for at skamrose ens barn?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Dagens succesoplevelse

 1. bekker skriver:

  Mmmm hun lyder som en rigtig guldklump. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det må være, at være mor. Jeg har selv en lille nevø, og får nogengange lyst til at begynde at tude når jeg er sammen med ham. Bare fordi han er så dejlig. Det ville da gå helt galt hvis jeg selv blev mor.

 2. Dorte skriver:

  Var det ikke lige et sted for dig?!?!
  (taget fra BiBlog – Bibliotek og IT. Nyhedsbrev 29. september 2005.)
  Gamle bøger – nu som tasker?!
  En designer har fundet en guldgrube her. Hun sælger tasker forklædt som bøger for en mindre formue. Få fx Pride Prejudice som taske.
  http://www.rebound-designs.com/catalog/show/123.htm

 3. Julie skriver:

  Hold da helt op – to yndlingsting i én! Fantastisk! 🙂

 4. Morfar skriver:

  Der er nu ikke noget som at låne sådan en lille guldklump og se deres glæde over små bitte ting, det bedste er så at kunne aflevere dem til ejeren det sekund de begynder at lugte af gnu :).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.