Dans det væk

Søndage er til afslapning og dovenskab og alt det med hvilen. Men man hviler også udmærket med dans. Og pludselig i dag, kom jeg i tanke om at vi dansede til den her til julefrokosten med arbejde. Og det var sjovt. Og siden Christina og Meredith fra Greys Anatomy lærte mig at “dance it off” er det noget jeg bruger rigtig meget. Musik og dans hjælper på alt. Næsten. Men rigtig meget så.

Jeg kan lide Taylor Swift fordi hun har selvironi og komisk sans. Det kan man ikke få for meget af. Players gonna play, haters gonna hate, heartbreakers gonna break, fakers gonna fake. I´m just gonna shake shake shake. Så er det sagt.

Og jeg synes vi skal lave en danseklub. Den skal hedde Dans det væk. Og når jeg har booket lokalet, dj´en og det blinkende lys, så sender vi invitationerne ud. Jeg tænker det bliver i løbet af januar. Så er der også noget at se frem til.

Ellers gik det udmærket med Baby Eva i nat. Hun var vågen nogle gange og jeg blev totalt kureret for min skitzoskrukhed. Den tilstand hvor din livmoder river dig rundt omkring ægløsning, og råber KOM SÅ DAME! DU KAN NÅ EN TIL! DU VED DU HAR DET MEGET BEDRE I DIN KROP NÅR DU ER GRAVID!!! Og din hjerne råber tilbage: neeeeeeej!!!! Jeg vil ikke mere! Jeg har lige fået min frihed!! Alt er så nemt! Og livmoderen råber ER DER EN SØMAND TIL STEDE????? Og hjernen vil danse det væk.

Så. Velbekomme 14.12. Selv tak for en dag.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Dans det væk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.