Dårlig dag

Da jeg vågnede i morges, slog jeg øjnene op og tænkte, at det her var en rigtig skidt dag. Jeg havde ikke nogen rigtig grund til det, andet end den der betongrå mur der var udenfor alle vinduer. Lortevejr.

Men jeg var så sløv og utilpas (jeg vil ikke skrive depri, for så galt er det ikke, men altså…) og da Agnes var så venlig at gabe kl 09, snuppede jeg hende med i seng og tog en lur. Der er ikke noget som en lur med en baby. Det plejer at virke. Ikke i dag.

Og så læser jeg nyhederne, og ved at jeg har ret. Den der formel tog fejl. Det var ikke sidste mandag, men denne her fredag, som er årets værste dag. Og hele resten af dagen har jeg haft det her omkvæde kørende i hovedet:

Its been a bad day.
Please dont take a picture
Its been a bad day.
Please 

Og det nytter jo ikke noget. Jeg står dér og tuder, mens jeg snitter rød peber til mørbradgryde, eller mens pigerne leger bag mig, eller mens jeg skifter en ble. Og kilder den lille mave. Og tænker, hvem ville dog stikke en kniv i så lille en mave? Jeg ville seriøst ønske, det ikke gjorde en så sårbar at have børn. Jeg har altid været følsom og haft fantasi nok til at sætte mig ind i andres problemer, men nu – det går bare ikke. Jeg er kommet til at tude hele dagen, hver gang jeg tænkte på det.

Tænk. Tænk, hvis det var min baby. Mine børn. 

Så nu kan jeg ikke aflevere dem mere. Til andre. For man kan ikke regne med at de er sikre. Man kan ikke REGNE med det. Man kan gå ud fra det og håbe på det. Men man kan ikke regne med det. Så jeg tror bare, vi bliver hjemme de næste 50 år. Og bestiller alt over nettet.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JNb6wBXaJF0&hl=en&fs=1]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Dårlig dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.